fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

35 års fødselsdag – dét skal fejres med kage

I løbet af oktober, november og lidt ind i december måned vil repræsentanter fra bestyrelse og medarbejderstab servere kage i Mission Afrikas genbrugsbutikker.

For 35 år siden, den 5. november 1984, kørte de gule sporvejsbusser i Aarhus rundt med bannerreklamer for byens nye genbrugsbutik på Jægergårdsgade 56.

YM Genbrug, som butikken hed, var Mission Afrikas første genbrugsbutik og blev til i et samarbejde mellem Mission Afrika (dengang: Sudanmissionen), Santalmissionen og DMS.

Med en omsætning på lidt flere end 100.000 kroner allerede det første år blev butikken et succesfuldt startskud til et større genbrugsnetværk, der i dag rummer 64 butikker og omkring 1.800 frivillige medarbejdere på landsplan.

”I Mission Afrika er vi enormt stolte af succesen! Vores frivillige og ansatte knokler for at tjene penge til en god sag. Samtidig danner butikkerne grobund for lokale fællesskaber om frivillighed og mission i hele landet. Dét er da værd at fejre,” siger Bente Mikkelsen Pahus, leder af Mission Afrika Genbrug.

Kage til alle butiks-frivillige

For at fejre 35-års-dagen vil repræsentanter fra Mission Afrikas bestyrelse og medarbejderstab servere kage for butiks-medarbejderne i Mission Afrikas genbrugsbutikker i løbet af oktober, november og december måned.

”Vi håber, at rigtig mange medarbejdere vil være med til at fejre vores fødselsdag og hinanden. Kom og vær med,” opfordrer Bente Mikkelsen Pahus.

Mission Afrika Genbrug har hovedkontor i Aarhus og havde sidste år en omsætning på omkring 24 millioner kroner.