6 nye studenter-medhjælpere

Mission Afrika ansætter 6 studentermedhjælpere

Vi er glade for at byde velkommen til et nyt stjerneteam af 6 studentermedhjælpere. To ansættes i Mission Afrikas ungenetværk, MAY (Mission Afrika Youth), i stedet for Emma Vinkel, vi desværre må sige farvel til, da hun skal videre i praktikforløb. Kristina Eskildsen går ned i tid af samme årsag, og derfor kan vi nu byde velkommen til 3K studerende Janni Ploughman Sofie Bro Hansen, som studerer statskundskab, på MAY teamet.

Vi kan derudover byde velkommen til Mathilde Storgaard i vores partnerteam, der er den direkte kontakt til vores samarbejdspartnere i udlandet. Hun skal være brobygger mellem MAY, partnerteamet og ungdomsarbejde hos vores partnere. Mathilde studerer fransk, hvilket er meget brugbart i samtalen med vores afrikanske partnere i de fransktalende lande.

Johanne Rohde Jensen ansættes også i partnerteamet med fokus på TReK, en projektgruppe i Mission Afrika, hvor hun som assistent for Clement Dachet skal hjælpe med administration og netværk blandt unge i migrationsarbejdet med fokus på Clements samarbejde med Mellemkirkeligt Råd.

Til august starter Cecilie Nygaard og Julie Hedegaard. Cecilie er allerede engageret i frivilligt arbejde i Cameroun POTS-gruppen og har tidligere været volontør i Cameroun. Hun studerer medievidenskab og kommer til at sidde med kommunikationsopgaver som sociale medier og artikler. Julie har været provstivolontør i Afrika og er netop ansat til samarbejdet med provstier i Viborg Stift i kirke-til-kirke som spiludvikler i en projektansættelse frem til starten af 2022. Her er der blevet bevilliget penge til at udvikle et spil kaldet ”Fattigdom på spil”, som skal bruges i kirkerne til at kommunikere vigtigheden af udviklingsarbejde i ulande på en mere tilgængelig måde for børn og unge.

Vi glæder os over at have fået så mange kompetente unge mennesker med på teamet.