fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Årsmødefest med sjov og alvor

Årsmødefesten den 14. september sætter fokus på mission og udvikling i Afrika og Mellemøsten og er krydret med både gospel, cykelløb og standup-komik.

Årsmødefest med sjov og alvor

Der er grund til at glæde sig til Mission Afrikas årsmødefest på Diakonhøjskolen i Højbjerg ved Aarhus den 14. september. Her er talere fra Tanzania, Centralafrika, Mellemøsten og Danmark, gospelworkshop, cykelsponsorløb, fællesskab, god mad og – en kristen stand-up-komiker.

Under temaet ”Vi bygger mennesker, så de kan bygge samfund” vil missionsentusiaster samles til fest og repræsentantskabsmøde. Arrangementet er for alle venner af Mission Afrika, venskabsorganisationer, netværk og andre nysgerrige, som gerne vil høre mere om Mission Afrikas aktiviteter i global og national mission.

Biskop Ambele Mwaipopo fra Sumbawanga i Tanzania kommer med et helt gospelkor, som skal prøve at cykle med til cykelsponsorløb. Evangelist Sebastian Olesen fra Vollsmose fortæller om, hvordan man er ung evangelist blandt danske muslimer. Og de afgående missionærer på SAT-7 Mette Swartz og Claus Andersen vil fortælle, hvad de lærte af fem år i Mellemøsten.

Der vil være børneårsmødefest, cykelsponsorløb og MA(ds) og Monopolet. Her vil den kristne stand up-komiker Jakob Svendsen guide aftenens sidste programpunkt med skarpe hjerner og tunger, der svarer på dilemmaer fra salen.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til køkkenet er det vigtigt at tilmelde sig senest den 5. september via formularen her >>