fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ærkebiskop for 2 mio. kristne besøger Aarhus

Fredag den 24. maj inviteres til Mission Afrika Dag med Nigeria i centrum. Ærkebiskop Musa Filibus fra Kristi Lutherske Kirke i Nigeria inspirerer med sin erfaring og globale udsyn.

Ærkebiskop for 2 mio. kristne besøger Aarhus

Ærkebiskop i Kristi Lutherske Kirke i Nigeria Musa Filibus medvirker på Mission Afrika Dag fredag den 24. maj kl. 12-20 på Diakonhøjskolen i Højbjerg ved Aarhus.

Kristi Lutherske Kirke i Nigeria (LCCN) er resultat af Mission Afrikas indsats gennem 105 år. Derfor er det særlig interessant at invitere til Mission Afrika Dag med ærkebiskoppen.

– Missionærer, præster, givere og forbedere gennem mange år vil på dagen få direkte besked om, hvordan det går med kirken, der tæller over to millioner medlemmer i det nordøstlige Nigeria, fortæller Anna Grethe Møller fra arrangørgruppen.

– Nye deltagere vil få indblik i, hvordan et missionsselskab fungerer anno 2019, hvor vi som samarbejdspartnere støtter kirken i dens egne visioner frem for at komme og fortælle dem, hvad de skal gøre, tilføjer hun.

Anna Grethe Møller glæder sig til at lytte til Musa Filibus:

– Musa har et globalt udsyn som tidligere leder af missionsafdelingen i Det Lutherske Verdensforbund. Han tænker kirken ind i en global sammenhæng, og det kan vi lære af i lille Danmark. Hans indlæg vil uden tvivl udvide vores synsfelt, så vi dels engagerer os i mission over landets grænser og dels lader os inspirere af verden i vores egne kirker.

Mission Afrika Dag finder sted på Diakonhøjskolen, Lyseng Allé 15 d i Højbjerg ved Aarhus.

  • Kl. 12 er der frokost, for de der tilmelder sig senest 15. maj.
  • Kl. 13-15 er for alle med interesse i Nigeria – gamle missionærer og andre passionerede. Det foregår på engelsk og ledes af Vagn Ove Høgild.
  • Kl. 15 er der kaffe.
  • Omkring kl 15.45 er Musa Filibus på. Efter aftensmad, vil generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge fortælle om nogle af Mission Afrikas seneste tiltag, udfordringer og tanker.
  • Efter kl. 20 glider dagen over i et ungdomsarrangement.

Kom hele programmet eller så meget du kan. Bus 100 og 103 går fra Banegårdspladsen. Husk at melde dig til spisning.

Tilmeld dig her senest den 15. maj.