Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ærkebiskop for 2 mio. kristne besøger Aarhus

Fredag den 24. maj inviteres til Mission Afrika Dag med Nigeria i centrum. Ærkebiskop Musa Filibus fra Kristi Lutherske Kirke i Nigeria inspirerer med sin erfaring og globale udsyn.

Ærkebiskop for 2 mio. kristne besøger Aarhus

Ærkebiskop i Kristi Lutherske Kirke i Nigeria Musa Filibus medvirker på Mission Afrika Dag fredag den 24. maj kl. 15-20 på Diakonhøjskolen i Højbjerg ved Aarhus.

Kristi Lutherske Kirke i Nigeria (LCCN) er resultat af Mission Afrikas indsats gennem 105 år. Derfor er det særlig interessant at invitere til Mission Afrika Dag med ærkebiskoppen.

– Missionærer, præster, givere og forbedere gennem mange år vil på dagen få direkte besked om, hvordan det går med kirken, der tæller over to millioner medlemmer i det nordøstlige Nigeria, fortæller Anna Grethe Møller fra arrangørgruppen.

– Nye deltagere vil få indblik i, hvordan et missionsselskab fungerer anno 2019, hvor vi som samarbejdspartnere støtter kirken i dens egne visioner frem for at komme og fortælle dem, hvad de skal gøre, tilføjer hun.

Anna Grethe Møller glæder sig til at lytte til Musa Filibus:

– Musa har et globalt udsyn som tidligere leder af missionsafdelingen i Det Lutherske Verdensforbund. Han tænker kirken ind i en global sammenhæng, og det kan vi lære af i lille Danmark. Hans indlæg vil uden tvivl udvide vores synsfelt, så vi dels engagerer os i mission over landets grænser og dels lader os inspirere af verden i vores egne kirker.

Mission Afrika Dag starter kl. 15 med indlæg af Musa Filibus. Efter aftensmad, vil generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge fortælle om nogle af Mission Afrikas seneste tiltag, udfordringer og tanker.

Efter kl. 20 glider dagen over i et ungdomsarrangement, som vil blive omtalt senere.

Tilmeld dig her senest den 15. maj.