Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ærkebiskop fra Nigeria glæder sig til at besøge Danmark

VIDEO: Ærkebiskop Musa Filibus fra Kristi Lutherske Kirke i Nigeria glæder sig til at møde kollegaer, missionærer og kirkefolk ved Danmarksbesøg i maj.

Ærkebiskop fra Nigeria glæder sig til at besøge Danmark

– Jeg er taknemmelig for invitationen til at besøge Danmark i maj. Jeg er forventningsfuld. Særligt for ‘Himmelske Dage’. Det tegner til at bliver meget interessant, og jeg glæder mig meget til at være med.

Det sider ærkebiskop i Kristi Lutherske Kirke i Nigeria (LCCN) Musa Panti Filibus i en video til Mission Afrika.

– Jeg glæder mig også til at møde kollegaer i Mission Afrika og de forskellige stifter og tidligere missionærer, som har arbejdet så hårdt her, tilføjer han.

Se videoen her:

På videoen står han ved St. Johanneskirken i Numan, hvor Mission Afrikas pionermissionær Niels Brønnum begyndte missionsarbejdet for det daværende Sudanmissionen for 105 år siden. Resultatet er en kirke med over 2 millioner medlemmer og et omfattende missions- og hjælpearbejde i det nordøstlige Nigeria.

– Jeg sender mine hilsener på vegne af Kristi Lutherske Kirke i Nigeria til Mission Afrika, men også til den Lutherske kirke i Danmark. Jeg er i stor forventning. Og jeg håber, at I også er i forventning til, at vi skal mødes og tale sammen, slutter ærkebiskoppen.

Musa Filubus kommer til Danmark den 21. maj. Han taler ed møder rundt i landet og medvirker på ”Himmelske Dage på Heden” i Herning den 30. maj til 2. juni 2019.

Han prædiker torsdag aften kl. 19.00 i parkeringskælderen under Torvet, deltager i en debat i global kirke-teltet fredag kl. 13.00 og holder en bibelrefleksion lørdag morgen kl. 9.00 i Citykirken. Desuden er han med i et debatpanel teologiens døgn lørdag 1. juni kl. 15.00. Musa Filibus deltager også i afslutningsgudstjenesten søndag formiddag i Birk.

Foto: Thomas Lohnes