Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Andreas’ praktik gav viden og erfaring

Lille kontor – store resultater. Det er Andreas Pedersens oplevelse efter 10 uger i Mission Afrika.

Andreas’ praktik gav viden og erfaring

Andreas Lodahl Pedersen har været i praktik hos Mission Afrika i 10 uger i forbindelse med sin 3K-uddannelse på Diakonhøjskolen i Aarhus. 3K står for Kristendom, Kultur og Kommunikation.

Det har været en hæsblæsende og lærerig periode på Mission Afrikas kontor lige ved siden af skolen i Højbjerg ved Aarhus.

– Jeg har oplevet hvordan et lille, hårdtarbejdende kontor i Danmark kan være med til at udrette ting, som har stor betydning for mennesker i mindrebemidlede lande, fortæller han.

Lavede ny hjemmeside
Og så har han været helt inde i maskinrummet og lært, hvordan en værdibaseret organisation fungerer.

Men ikke nok med det:

– Jeg også lært, hvordan man laver en hjemmeside helt fra bunden. Det er heller ikke så tosset, siger han.

Andreas har nemlig designet og programmeret en ny hjemmeside til Mission Afrika Youth (MAY). Hjemmesiden launches snart.

Hvad har været det bedste?

– Det bedste har været at kunne få lov til at bruge mine evner i et meningsfuldt arbejde, som ikke har kredset om at skabe profit, men om at drive mission, siger og tilføjer med et glimt i øjet:

– Og så selvfølgelig rundstykkerne. Jeg har godt nok spist mange rundstykker!

Med til at starte afdeling for unge
Andreas er begejstret for at være med opstarten af Mission Afrika Youth:

– Jeg har med stor fornøjelse været vidne til MAY’s fødsel, og jeg er sikker på, at den lille ny nok skal vokse sig stor og stærk og få ført nogle vigtige projekter ud i livet.

Han anbefaler andre at komme i praktik i Mission Afrika:

– Det har været virkelig godt at være i praktik i Mission Afrika, og jeg vil varmt anbefale andre praktiksøgende at slå vejen forbi her. Også selvom man, ligesom jeg, ikke har været i Afrika.

Endnu.