fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Billedkavalkade fra årsmødet 2015

Se eller gense nogle af højdepunkterne fra Mission Afrikas års- og repræsentantskabsmøde 2015.

I billedkavalkaden ovenfor kan du se en række højdepunkter fra års- og repræsentantskabsmødet den 12. september 2015 på Diakonhøjskolen i Aarhus.

Dagen bød på flere afrikanske gæstetalere, heriblandt generalrådgiver Johnson Mbillah (PROCMURA) og udviklingskonsulent Etienne Dembele (MFLM), men også vores udsendte missionær Ingelise Benner fortalte levende om sit job på kvindeskolen ved TCNN.

Repræsentantskabet valgte Axel Schmidt, Anna Grethe Møller og Jens Henrik Kristiansen ind i bestyrelsen, mens Niels Iver Juul blev valgt til suppleant. Derudover godkendte man en række lovændringer, der betyder, at Mission Afrika fremover fungerer som en medlemsorganisation.

Som et sidste punkt på dagsordenen bakkede repræsentantskabet massivt op om en ny vision, Vision 2020, der skal fokusere Mission Afrikas arbejde omkring fire overskrifter i de kommende fem år:

  • kapacitetsopbygning og projektudvikling
  • uddannelse af præster og ledere
  • styrkelse af den kristne kirkes møde med muslimer
  • udvikling af frivillighed

Tak til alle jer, der var med til at skabe en festlig og inspirerende dag. Vi ses forhåbentlig igen til Mission Afrika Dag den 5. marts 2016 i Viborg.