Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bliv en del af ny SAT-7 projektgruppe

I Mission Afrika kan man engagere sig frivilligt gennem projektgrupper, og nu starter vi en ny op med tv-stationen SAT-7 i fokus. Der er opstartsmøde den 6. marts i Aarhus

Bliv en del af ny SAT-7 projektgruppe

Er du optaget af situationen i Mellemøsten? Brænder du for at styrke det kristne vidnesbyrd i den muslimske verden? Er du også begejstret for SAT-7’s arbejde? Så er Mission Afrikas nye projektgruppe omkring SAT-7 måske noget for dig.

Vi har opstartsmøde mandag den 6. marts kl. 17 i Aarhus. Alle, der har interesse for sagen eller er nysgerrige efter at høre mere om gruppen, er meget velkomne til at møde op.

Hvorfor en SAT-7 projektgruppe?

Flere end 21 millioner mennesker har i det seneste års tid set SAT-7. Det er en eksplosiv seervækst, siden tv-stationen startede op i 1996. I dag sender SAT-7 24 timer i døgnet på fire forskellige kanaler på sprogene arabisk, farsi og tyrkisk. En af kanalerne er dedikeret udelukkende til børneprogrammer. Samtidig er SAT-7 særdeles aktiv på de sociale medier og har for eksempel 60 forskellige Facebook-sider, hvor der er en livlig interaktion med seere fra mange forskellige lande.

Mission Afrika har støttet op om SAT-7’s arbejde siden 1998. Og arbejdet er kun blevet mere relevant og meningsfyldt med årene. Mellemøstens og Nordafrikas lande og befolkninger står med massive problemer og udfordringer, som SAT-7’s programmer adresserer på mange forskellige måder. Flygtninge fra regionen kommer til Danmark, og vi ser det også som en opgave for Mission Afrika at gøre opmærksom på, hvordan man også kan have glæde af SAT-7’s programmer her i landet.

Hvad laver en projektgruppe?

Vi ønsker i Mission Afrika at involvere frivillige så meget som muligt. Vores projektgrupper giver frivillige mulighed for at arbejde selvstændigt med forskellige projekter og opgaver. Nu vil vi gerne etablere en frivillig projektgruppe omkring SAT-7. Gruppen kan have forskellige opgaver afhængig af gruppens sammensætning og interesser:

  • Deltagelse i SAT-7’s årlige netværksmøde i Cypern, Libanon, Tyrkiet eller andre steder i regionen.
  • Medvirken til udsendelse af volontører, praktikanter m.m. til SAT-7’s arbejde og kontakt til de udsendte.
  • Udbredelse af kendskabet til SAT-7 i danske menigheder og foreninger – fx i forhold til flygtninge og indvandrere.
  • Formidling af erfaringer fra SAT-7’s arbejde gennem artikler, debatindlæg, sociale medier og lokale arrangementer.
  • Fundraising til SAT-7.

Kom og tag del i opstarten!

Alle interesserede er velkomne til at deltage i et uforpligtende opstartsmøde mandag den 6. marts 2017 kl. 17-20 på Mission Afrika, Lyseng Alle 15A, 8270 Højbjerg.


Aftenens program:

17:00: Velkomst og præsentationsrunde.

17:30: Vi spiser sammen på Diakonhøjskolen.

18:15: Seneste nyt fra SAT-7 og situationen i Mellemøsten og Nordafrika, ved George Makeen, programleder på SAT-7.

19:00: Drøftelse af ideer og perspektiver for en projektgruppe, herunder gruppens arbejdsform og aktiviteter, ved partnerkoordinator Maria Haahr og generalsekretær Peter Fischer-Nielsen.

20:00: Afrunding og tak for i aften.


Tilmelding

Tilmelding senest 27. februar 2017 til generalsekretær Peter Fischer-Nielsen, pfn@missionafrika.dk. Giv endelig også besked, hvis du gerne vil være med i projektgruppen, men er forhindret i at deltage i opstartsmødet.