fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv frivillig i Mission Afrika Genbrug

Gør en forskel for tusindvis af mennesker med din tid og dine kræfter

Din fritid er guld værd

Mission Afrikas frivillige genbrugsmedarbejdere sørger for, at Mission Afrika hvert år kan sende adskillige millioner kroner til Afrika.

De frivillige kræfter er kernen i vores 69 genbrugsbutikker, og vi har hele tiden brug for nye folk.

Opgaverne i butikkerne er meget forskellige, og vi har ikke kun brug for hjælp til at ekspedere kunder og sortere tøj, men også folk, der har lyst til at transportere møbler, tømme dødsboer eller indgå i administrativt arbejde.

For at blive frivillig kan du udfylde nedenstående formular eller kontakte en af Mission Afrikas genbrugskonsulenter. Vi glæder os til at høre fra dig!


Er du allerede frivillig?

Så tag et kig i værktøjskassen og se, hvordan du kan gøre det endnu sjovere at være frivillig i Mission Afrika Genbrug. Her kan du blandt andet få hjælp til at skrue en pressemeddelelse sammen eller oprette en Facebook-side.

Værktøjskassen

I Mission Afrika Genbrug arbejder vi for, at vores frivillige er godt klædt på til arbejdet i butikkerne. Derfor tilbyder vi en række minikurser for frivillige genbrugsmedarbejdere, hvor vores genbrugskonsulenter tager ud og underviser.

Område Øst

Område Syd

Område Nord – kurser er på vej.


Genbrugskonsulenter

Claus Rosenbal Roed
Udviklingskonsulent

”Jeg er vild med genbrug og bedre bæredygtighed. Som bonus kan omtanke for miljøet skabe bedre vilkår for trængte i Afrika.”

Benjamin Rousing
Udviklingskonsulent

”Det har for mig en afgørende betydning, at vores fælles indsats påvirker mennesker, der har brug for hjælp.”

Line R. Baun
Udviklingskonsulent (på Barsel)