Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Børne- og ungdomsarbejde

Mission Afrika har startet et nyt netværk for børne- og ungdomsarbejde, efter at Afrika InTouch er ophørt.

Børne- og ungdomsarbejde

Mission Afrika ser frem til at byde velkommen til en masse børn og unge, der kan bringe ny energi og kreativitet ind i organisationen. Mission Afrika har derfor dannet et børne- og ungdomsudvalg og arbejder på at ansætte en børne- og ungdomsmedarbejder i løbet af foråret.

Børn og unge skal inspireres til missions- og udviklingsarbejde og engageres direkte i alt fra internationale projekter til tværkulturelt arbejde og genbrugsaktiviteter herhjemme. En oplagt mulighed for alle, der har været engageret i ungdomsorganisationen Afrika InTouch, som desværre har måttet lukke på grund af svigtende tilskud.

Mission Afrika opfordrer både børn, unge, modne og ældre til at bakke op om det nye netværk:

1. Tegn et medlemskab af Mission Afrika.
Mission Afrika er for alle, og for tidligere Afrika InTouch-medlemmer er et medlemsskab særdeles relevant. Et ungdomsmedlemskab for personer på 25 år og derunder koster 75 kr. om året. Et almindeligt medlemskab af Mission Afrika koster 150 kr. Tegn et medlemsskab via denne formular.

2. Giv en gave til børne- og ungdomsarbejdet i Mission Afrika.
Skal vi kunne lønne en børne- og ungdomsmedarbejder og sikre en god kontakt til de frivillige, har vi brug for god økonomisk støtte. På denne side kan du give en enkeltstående gave eller endnu bedre tegne en fast aftale om støtte til arbejdet. Husk i rullemenuen at vælge projektet ”Mission Afrikas børne- og ungdomsarbejde – projektnummer 50.”

Du kan også indbetale en gave til børne- og ungdomsarbejdet her:

Støt Mission Afrikas børne- og ungdomsarbejde (projektnr. 50) nu

Du kan desuden støtte via Mobilepay: 2488 1340. Mærk betalingen: Projekt 50.

På forhånd tusind tak!