fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Fattigdom på spil

Et spil, hvor I som gruppe kan opleve fattigdommens dilemmaer og udfordringer på egen krop. Afsæt en time til 1½ i jeres skole, forening eller kirke og få en engagerende og tankevækkende oplevelse.

Fattigdom på spil

Hvilke dilemmaer og udfordringer bringer fattigdom med sig? I Mission Afrikas nye interaktive spil skal du sammen med andre løse opgaver i fx dine skoleklasse eller forening. Hvordan ville I prioritere, hvis I var en fattig afrikansk familie? Og hvad tillægger vi egentligt værdi som mennesker?

I vil mærke fattigdom på egen krop samt lære om baggrunden for fattigdom og dens konsekvenser for mennesket. Og I vil finde ud af at der ikke er nogle nemme løsninger. I vil gennem videoklip møde mennesker i flere afrikanske lande, der kæmper en daglig kamp med fattigdom.

Hvad tænker afrikanerne selv om fattigdom og kan deres forståelse af fattigdom give os nye perspektiver herhjemme? For vores afrikanske partnere forholder sig ikke kun til økonomisk fattigdom, men også andre former for fattigdom.

Spillet er udviklet af frivillige i et samarbejde mellem Mission Afrika og Afrika InTouch. Spillet er efterfølgende med stor succes afprøvet på forskellige grupper – lige fra teenagere til seniorer.

Skal I have besøg i jeres forening?
Alder: 10-99


Oplysninger

Mødeholder

Jakob Stensig Henneberg
Dansk netværk og fundraising

”Jeg brænder for at forbinde den danske og den globale kirke. Vi kan velsigne hinanden med forskellige perspektiver på Gud.”


Tilmelding