fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Cykelsponsorløb for missions- og motionsentusiaster

Sidste år blev der indsamlet 130.000 kroner ind ved at træde i pedaler. Se her, hvordan du kan gøre en forskel i år.

Cykelsponsorløb for missions- og motionsentusiaster

Igen i år er der til Mission Afrikas årsmødefest den 14. september cykelsponsorløb til fordel for, at børn og unge i Mellemøsten og Afrika kan komme i skole og få sig en uddannelse.

Der er opmålt en bane, hvor både nye og øvede cyklister kan være med. Deltagerne har en time til at køre ruten rundt så mange gange, de kan, og dermed hente sponsor-kroner hjem til de gode formål.

– Så det er bare at smøre cyklen, finde afrikanske gevandter i den nærmeste genbrugsbutik, og så op på den store klinge, siger fundraising- og netværkskoordinator Jakob Stensig Henneberg.

Sidste år fik 40 cyklister 500 givere til at støtte deres tur, og det resulterede i 130.000 kr. til Mission Afrikas arbejde.

Sponsorer kan vælge mellem at støtte: Skolebørn i Centralafrika, Mission og udvikling i Mali, Kamuzinda Farm i Uganda, SAT-7, uddannelse og ledertræning samt Mission Afrika generelt.

Sidste tilmelding for at cykle og finde sponsorer er torsdag den 12. september kl. 12.00. Se her, hvordan du tilmelder dig som cyklist og tilmelder dine sponsorer.

Læs mere og tilmeld dig her.