Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

’Det er cool, når de unge er med i Mission Afrika’

Mission Afrikas børne- og ungdomsnetværk holdt sin første inspirationsdag forleden. Her delte de unge deres drømme om at gøre en forskel i Afrika.

’Det er cool, når de unge er med i Mission Afrika’

Mission Afrika er i gang med at udvikle nyt børne- og ungdomsnetværk. Den 21. april blev unge inviteret til at tage del i udviklingen.

På dagen, der blev kaldt ”Keep in touch”, blev der drømt store drømme om, hvordan unge kan deltage i Mission Afrikas arbejde i både Afrika og Danmark.

– Vi er her, fordi vi brænder helt vildt for Afrika, sagde en deltager.

– Jeg er fuld af forhåbning om at samarbejde med Mission Afrika, for jeg tror det kan blive ret cool, når de unge kommer med, sagde en anden.

Læs om, hvordan du kan være med her.

Børne- og ungdomsværket er oprettet i håb om, at det kan bringe ny energi og kreativitet ind i organisationen. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan unge kan bidrage med inspiration til både missions- og udviklingsarbejde og måske selv rejse ud som volontør i Afrika.

Et volontørophold præger livet for altid.

– Det 3-6 måneder, vi er ude som volontører er meget fint, men hvis vi virkelig vil gøre en forskel, så fortsætter vi resten af vores liv, sagde en anden deltager på mødet.

Her er en video med de unges indtryk fra mødet. Videoen slutter med det slående slogan: ”I Mission Afrika bliver din fritid til andres fremtid!”