Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

’Det giver livskvalitet at hjælpe verdens fattige’

Sådan lyder det fra Mission Afrika Genbrug i Thisted, der sidste år sendte 100.000 kroner til Mission Afrikas arbejde.

’Det giver livskvalitet at hjælpe verdens fattige’

I dag – mandag den 12. november – er det præcis 30 år siden, Mission Afrika Genbrug åbnede en butik på Nørregade i Thisted. Primus motor var Gudrun og Jens Oddershede, der ledte butikken fem til 1997, hvorefter missionærparret Nora og Arne Jensbye overtog roret, netop hjemkommet efter 10 år i Nigeria.

– Det giver livskvalitet at give et bidrag med, hvad man magter i et godt fællesskab.

Lilian Linde og Nora Jensbye

Nora er fortsat butiksleder, og Arne arbejder som frivillig sammen med 33 andre frivillige i butikken, som i dag ligger på Kronborgvej i Thisted. Formand er Lilian Linde.

– Det giver mening at være med til at hjælpe de fattigste i verden og arbejde for, at det kristne evangelium fortsat kan lyde i Afrika og Mellemøsten, siger Lilian Linde og Nora Jensbye samstemmende til Thisted Posten.

– Det giver livskvalitet at give et bidrag med, hvad man magter i et godt fællesskab, tilføjer de og oplyser, at mange frivillige har bidraget i årevis; en af dem har endda været med helt fra begyndelsen for 30 år siden.

Læs mere om Mission Afrika Genbrug her.

Genbrug er blevet ’in’, og i Thisted kappes i dag 10 forskellige genbrugsbutikker om kunderne. Men Mission Afrika Genbrug ser optimistisk på fremtiden:

– Vi har optimismen i behold og arbejder videre. Vi havde i 2017 en nettoindkomst til Mission Afrika på 100.000 kroner, siger formanden og butikslederen til avisen.

Jubilæet fejres med kage og kaffe hele dagen!