fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Din pengegave giver håb til kristne i Mellemøsten

De kristne i Mellemøsten og Nordafrika lider. De er hårdt presset af deres omgivelser. Den kristne tv-station SAT-7 styrker deres identitet og afliver myter og afmonterer fjendskab fra det øvrige samfund.

Din pengegave giver håb til kristne i Mellemøsten

Folkekirken samler ind til SAT-7 – og du og din kirke kan være med.

– Vi håber, at I vil være med til at bakke op om SAT-7’s vigtige mission om at give de kristne i regionen en stemme og sikre dem mulighed for at høre Guds ord, også de steder, hvor det er for farligt at samles til gudstjeneste, lyder opfordringen fra Anne Mie Skak Johanson, sognepræst i Tyrstrup-Hjerndrup og formand for Mission Afrika.

Sender til millioner af mennesker
Mission Afrika kanaliserer pengene til SAT-7’s arabisksprogede kanaler, bl.a. børnekanalen SAT-7 KIDS. SAT-7 sender udsendelser med kristent perspektiv til over 22 millioner mennesker over hele Mellemøsten og Nordafrika.

Stationen får mange rørende henvendelser, som viser programmernes enorme betydning. En irakisk seer skriver:

“Min uskyldige mand er blevet myrdet, og alle vores ejendele er blevet stjålet. Bed for mig og for de mange, mange andre mennesker, som har mistet deres familiemedlemmer. Bed for de mennesker, der giver deres tid og penge for at hjælpe mig.”

Anbefales af tidligere biskop
Mange kristne finder trøst, håb og en livline til et kristent fællesskab gennem kanalens programmer. Derfor falder det let for biskop emeritus Steen Skovsgaard at anbefale SAT-7:

– Der er al mulig grund til at støtte SAT-7, som gennem sine forskellige og dybt professionelle programmer er med til at tænde håb i den arabiske verden. SAT-7 KIDS er fx et elsket TV-børneprogram, som dagligt har 4,6 millioner seere. Her lærer børnene sange og salmer, hører bibelhistorier og får undervisning i kristentro. Jeg kan varmt anbefale at støtte SAT-7.

Læs her, hvordan du og din kirke kan samle ind og sende pengene til SAT-7.