Mission Afrikas efterårshøjskole: For dig med eventyrlyst og verdenssyn

Kom med og oplev et stærkt fællesskab, inspirerende foredrag om mission, kirke og tro – for slet ikke at tale smukke omgivelser og lækker forplejning.

Mission Afrika inviterer til efterårshøjskole om mission, hvor man i en lille uges tid i oktober får mulighed for at lade sig inspirere af spændende, udfordrende foredragsholdere og nyde fællesskabet og naturen i usædvanligt skønne omgivelser.

Ud over godt fællesskab, sang og lækker mad, kan du høre foredrag, oplæg ved Mission Afrikas medarbejdere. Desuden har vi inviteret vores ambassadør, portrætkunstner Benjamin Abana. Kurt Johansen fortæller fra arbejdet på SAT-7. Tidligere partnerkoordinator Arngeir Langås (nu generalsekretær for Brødremenighedens Danske Mission) beretter. Desuden kommer Maria Serner-Pedersen fra Open Doors og fortæller om forfulgte kristne, og vi skal høre et spændende indlæg fra den sierraleonskfødte erhvervspsykolog Olu Robbin-Coker.

“Folkekirkens mission er at forkynde Kristus som hele verdens frelser”. – Sådan er vores fælles opgave formuleret i en betænkning, som kirkeministeriet udsendte for nogle år siden, og mere bibelsk kan det vel næppe siges. Derfor bliver det brændende spørgsmål til stadighed, hvad det betyder for os, at den kristne kirke er sendt til verden for i væren, ord og handling at forkynde Guds kærlighed i Jesus Kristus? Hver ny tid kræver nye svar!
Vi håber, at rigtig mange vil tage imod invitationen, og ALLE er hermed inviteret!

Se årets program her!

PRAKTISKE INFORMATIONER

TID: Uge 40 2022, Mandag 3.- fredag 7. oktober.

DELTAGERE: For alle! Her vil også deltage tidligere missionærer, kredse og andre med Sudanmissionen/Mission Afrika-blod i årerne og alle andre med interesse for mission og dette fællesskab.

FORMÅL:
Det er et sted, hvor vi mødes i et fællesskab for at få fyldt på, dele liv, blive inspireret, få solid undervisning og lækker mad og nyde naturen alene eller sammen.

TEMAER for undervisningen/oplæg/foredrag: bibel, historie, geografi, missionsteologi mv.

UNDERVISERE: Mission Afrikas netværk af nuværende og tidligere ansatte samt kapaciteter fra vores samarbejdsorganisationer.

STED: Virksund Kursuscenter, Livøvej 5, Virksund, 7840 Højslev. Centret, som er i ét plan, ligger blot et stenkast fra Hjarbæk Fjord, hvilket betyder, at vi har en skøn udsigt over vandet fra alle mødelokaler.

VÆRELSER: Alle værelser er med eget bad og toilet. Der er mulighed for at bo flere sammen eller få enkeltværelse efter ønske.

KOST: I prisen er inkluderet fuld kost. Virksund Kursuscenter tilbyder lækker og spændende mad med friske råvarer til hvert måltid.

PRIS: Hele kurset med kost, logi og foredrag koster i alt kr. 3.800.

TILMELDING: Meld dig til her. Deltagerantallet er begrænset. Derfor gælder ”først til mølle” princippet.

Sæt kryds i kalenderen uge 40 2022

Projektgruppen Efterårshøjskole har planlagt og evaluerer programmet og har kontakten til oplægs-/foredragsholderne i samarbejde med Mission Afrikas hovedkontor i Århus. Den består af Susanne og Sten Houmøller, Hanne Myrfeldt, Lillian Risum, Tove og Arne Kierkegaard.

Hvis du bare ikke kan vente med at få god undervisning, så lyt til nogle af Mission Afrikas podcasts her.

Spændende foredragsholdere med bid i!

SE FLERE MISSION AFRIKA FOREDRAG

Dagsprogram:

8.00 Morgenmad
9.30 Bibeltime/foredrag
09.45 Foredrag
12.00 Frokost

15.00 Kaffe
15.30 Foredrag
18.00 Aftensmad
19.30 Foredrag

SAMMEN OM NOGET STØRRE

Brænder dit hjerte også for at mennesker i Afrika og Mellemøsten må lære Jesus at kende? Så velkommen i Mission Afrika-familien, hvor vi støtter op om modige kirker, missionærer og medieplatforme, der arbejder med på missionen.

BLIV FRIVILLIG
HØR OM TESTAMENTEMULIGHED