Fyld dit liv med eventyr

Oplev det stærke fællesskab, solid undervisning, lækker mad og dybdegående rejser.

Mission Afrika inviterer til efterårshøjskole om mission, hvor man i en lille uges tid i oktober får mulighed for at lade sig inspirere af spændende, udfordrende foredragsholdere og nyde fællesskabet og naturen i usædvanligt skønne omgivelser.

“Folkekirkens mission er at forkynde Kristus som hele verdens frelser”. – Sådan er vores fælles opgave formuleret i en betænkning, som kirkeministeriet udsendte for nogle år siden, og mere bibelsk kan det vel næppe siges. Derfor bliver det brændende spørgsmål til stadighed, hvad det betyder for os, at den kristne kirke er sendt til verden for i væren, ord og handling at forkynde Guds kærlighed i Jesus Kristus? Hver ny tid kræver nye svar!
Vi håber, at rigtig mange vil tage imod invitationen, og ALLE er hermed inviteret!

0
Vi starter i oktober
0
Meld dig til nu. Der er kun så mange pladser
Meld dig til nu

PRAKTISKE INFORMATIONER

TID: Mandag 4. okt. til fredag 8. okt. 2021

DELTAGERE: For alle! Her vil også deltage tidligere missionærer, kredse og andre med Sudanmissionen/Mission Afrika-blod i årerne og alle andre med interesse for mission og dette fællesskab.

FORMÅL:
Det er et sted, hvor vi mødes i et fællesskab for at få fyldt på, dele liv, blive inspireret, få solid undervisning og lækker mad og nyde naturen alene eller sammen.

TEMAER for undervisningen/oplæg/foredrag: bibel, historie, geografi, missionsteologi mv.

UNDERVISERE: Mission Afrikas netværk af nuværende og tidligere ansatte samt kapaciteter fra vores samarbejdsorganisationer.

STED: Virksund Kursuscenter, Livøvej 5, Virksund, 7840 Højslev. Centret, som er i ét plan, ligger blot et stenkast fra Hjarbæk Fjord, hvilket betyder, at vi har en skøn udsigt over vandet fra alle mødelokaler.

VÆRELSER: Alle værelser er med eget bad og toilet. Der er mulighed for at bo flere sammen eller få enkeltværelse efter ønske.

KOST: I prisen er inkluderet fuld kost. Virksund Kursuscenter tilbyder lækker og spændende mad med friske råvarer til hvert måltid.

PRIS: Hele kurset med kost, logi og foredrag koster i alt kr. 3.600.

TILMELDING: Senest d. 15. juni til Mission Afrika. Deltagerantallet er begrænset. Derfor gælder ”først til mølle” princippet.

Vi har fuldt hus og derfor er tilmeldingen lukket. 

Projektgruppen Efterårshøjskole har planlagt og evaluerer programmet og har kontakten til oplægs-/foredragsholderne i samarbejde med Mission Afrikas hovedkontor i Århus. Den består af Lilly Krarup, Lis Nielsen samt Birgit og Erik Bitsch Nielsen

Program for Efterårshøjskole i uge 40

Download PROGRAM her.

Hvis du bare ikke kan vente med at få god undervisning, så lyt til nogle af Mission Afrikas podcasts her.

Spændende foredragsholdere med bid i!

Dagsprogram:

8.00 Morgenmad
9.00 Bibeltime/foredrag
10.15 Formiddagskaffe
10.30 Foredrag
12.00 Frokost

14.30 Kaffe
15.00 Foredrag
18.00 aftensmad
19.30 Foredrag

SAMMEN OM NOGET STØRRE

Brænder dit hjerte også for at mennesker i Afrika og Mellemøsten må lære Jesus at kende? Så velkommen i Mission Afrika-familien, hvor vi støtter op om modige kirker, missionærer og medieplatforme, der arbejder med på missionen.

BLIV FRIVILLIG
HØR OM TESTAMENTEMULIGHED