Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Erik nægter at bruge sin tid på sofaen

Gennem mange år har Erik Nielsen arbejdet som lagerforvalter og vognmand. Nu bruger han sine kræfter i Mission Afrika Genbrug.

Da livet som efterlønner begyndte, flyttede Erik Nielsen og hustruen, Margit Nielsen, fra storbyen Aarhus til landsbyen Kolind på Djursland.

Erik besluttede hurtigt, at livet som efterlønner skulle indeholde mere end morgenaviser, middagslure på sofaen og lange gåture.

I dag bruger han sine kræfter og erfaringer som tidligere vognmand og lagerforvalter i Mission Afrikas genbrugsarbejde i Kolind.

I videoen kan du få en fornemmelse af de alsidige arbejdsopgaver, som Erik står med i Mission Afrika Genbrug.

Noget for dig?

I Mission Afrika Genbrug har vi brug for dig, der kan lide at arrangere og dekorere. Og dig, der kan bære en egetræs-skænk fra 1930. Vi har også brug for dig, der har erfaring med pressearbejde eller sociale medier. Og dig, der kan lede en stor flok medarbejdere.

Mission Afrika Genbrug bidrager i disse år til Mission Afrikas samlede overskud med næsten 10 millioner kroner. Det er utrolig flot! Og det kan kun lykkes, fordi vi har 2.210 frivillige, der hver dag knokler for at drive vores 74 butikker på bedste vis.

Skulle du få lyst til at bidrage med dine evner i genbrugsarbejdet, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak:

Kontakt hovedkontoret på telefon 86725050, eller kontakt en af vores genbrugskonsulenter: Line Baun/Villy Pedersen (område Nord), Claus Rosenbal Roed (område Syd) eller Erik Haunstrup-Clemmensen (område Øst).