Et baby-mirakel

Hezron Luka, missionær i Kontagora, fortæller denne skønne beretning om et bønnesvar.

“For nylig ved en bryllupshøjtidelighed i en af vores lokale kirker, kom en kvinde hen til mig og sagde: “Her er din datter”. Da jeg vendte mig om, genkendte jeg hende som den gravide kvinde, der kom hjem til mig for at få forbøn sidste år i september 2022.

Hendes klage var, at hun havde mistet to babyer ved fødslen. Dødfødslerne skete efter, at hun syntes, hun så mystiske væsner ved en flod. Hun var bange for at miste endnu et barn ved fødslen. Derfor kom hun for at blive bedt for, for at redde fostrets liv.

Vi bad sammen og bad Jesus om at gøre en ende på dødfødsler i hendes liv. Det var ikke dramatisk på nogen måde, og jeg havde glemt hændelsen. Men Jesus, som befalede os at bede i hans navn, var trofast og bevarede barnet under fødslen.

Hezron Luka med mirakel-babyen og hendes mor

Kvinden fødte en smuk baby pige og kaldte hende Gift (gave). Mødet med kvinden ved brylluppet den dag, var en påmindelse fra vores himmelske Far, og opmuntrede mig til at bringe alle slags problemer til Jesus, for han har omsorg for os.”