Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Mission Afrika på SommerOase 2015

Torsdag den 16. juli har du en enestående mulighed for at få indblik i, hvad der sker hos Mission Afrikas partner SAT-7. Men også resten af ugen er der guf for missionsvenner på SommerOase i Odder. Mød blandt mange andre Birger Nygaard, Mogens Mogensen og Peter Fischer-Nielsen.

Mission Afrika på SommerOase 2015

Rita Elmounayer er direktør for SAT-7's arabiske kanaler. Hun taler i hovedteltet på SommerOase om aftenen den 16. juli.

Regn og blæst har (igen) blæst solen af banen og feriestemningen til dørs. Men mon ikke SommerOase i Odder kan skrue lidt op for feriestemningen igen fra den 11. til den 18. juli?

SommerOase er foreningen Dansk Oases store sommerstævne med omkring 5.000 deltagere (dertil kommer et stort antal gæster) i alle aldre fra hele Danmark.

I år har stævnet valgt at samle ind til Mission Afrikas partner SAT-7 (gennem Mission Afrika), og Mission Afrika vil således være til stede hele ugen med forskellige aktiviteter om SAT-7 og den globale kirke.

Gratis torsdag

Torsdag (den 16. juli) er der gæstedag på stævnet. Det betyder, at der er gratis adgang hele dagen og aftenen. Aftenens hovedtaler i det store telt på pladsen er SAT-7’s direktør for de arabiske kanaler, Rita Elmounayer, der blandt andet vil fortælle om stationens nye tiltag ´My School´, der sender skoleundervisning (matematik, arabisk og engelsk) via satellit ind i Mellemøstens flygtningelejre.

Du kan også møde Mission Afrika hele ugen i det lille SAT-7-telt på stævnepladsen eller til vores seminarspor om ´Den globale kirke og os´ i auditoriet på Rudehøj Efterskole (se programmet nedenfor).

Alle er velkomne til at lave en sommerfest sammen med os på SommerOase 2015! Vi håber på at se rigtig mange Mission Afrika-venner.

Se alle praktiske informationer her: SommerOase 2015


Program i auditoriet på Rudehøj Efterskole:

Mandag kl. 13.30-14.45 – ”Den globale kirke lige nu – mellem modgang og håb”

Oplæg ved Birger Nygaard, sekretariatschef i Folkekirkens Mellemkirkelige Råd.

Missionærpanelsamtale med Annika og Rune Bach (Danmission, Madagaskar); Anne Karin og Peter Michael Lauritzen (Mission Afrika, Nigeria); Claus Andersen (Mission Afrika/SAT-7, Mellemøsten og Nordafrika).

Tirsdag kl. 13.30-14.45 – ”Fra den globale kirke til Danmark – mission for vores egen skyld”

Oplæg ved Anne Mie Skak Johanson, formand for Mission Afrika.

Hands on-beretninger ved Jens Fischer-Nielsen, Danmission: ”Hvad vi kan lære af menigheder i Bangladesh” og Benjamin Kousgaard Kobborg, Afrika InTouch: ”Hvad unge danskere kan lære af kristne i Afrika”.

Torsdag kl. 13.30-14.45 – ”Forfølgelse af kristne – hvad stiller vi op?”

Paneldebat med deltagelse af Mogens Kjær (generalsekretær i Danmission), Henrik Ertner Rasmussen (generalsekretær i Dansk Europamission), Peter Fischer-Nielsen (generalsekretær i Mission Afrika), Kim Hartzner (generalsekretær i Mission Øst), Jørn Blohm Knudsen (generalsekretær i Åbne Døre Danmark).

Ordstyrer: Mogens Mogensen, formand for Folkekirkens Mellemkirkelige Råd.

Kontaktpersoner

Peter Fischer-Nielsen
Tidl. generalsekretær

Oplysninger