Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Familier i Mali sætter skub i kirkebyggeri

Menigheden i Koulouniko vokser, så deres kirke er blevet alt for lille. Nu hjælper familier med at udvide.

Familier i Mali sætter skub i kirkebyggeri

Menigheden i byen Koulouniko i Mali har brug for mere plads. Derfor udvider de deres kirke, og børnene og deres forældre hjælper til.

Kirken blev bygget i 2012, men er allerede blevet for lille. Kirken er en af to minoritetskirker, som Luthersk Brødremission i Mali samarbejder med. Kirkerne har fået stor hjælp af seks missionærer, som er sendt til Mali fra Cameroun, oplyser Mission Afrikas partnerkoordinator Thore Eklund:

– Denne kirke blev bygget som er resultat af den kapacitet, de camerounske missionærer tilfører disse kirker i Mali.

Læs mere om Luthersk Brødremission i Mali.

Missionærerne begyndte at evangelisere i bydelen sammen med præsten Pierre Moulna og medlemmer fra en af samarbejdskirkerne i Mali. Arbejde startede op lige efter missionærernes ankomst til Mali i 2008.

– I starten mødes de under et træ, før de senere var mange nok til at kunne hjælpe til med at bygge en kirke. Kirkebyggeriet blev støttet med midler fra Mission Afrika. Nu, efter flere års drift, vokser menigheden, og der er igen behov for udvidelse. Denne gang med hjælp fra Mali Gruppen i Danmark som samler ind penge til byggeriet, fortæller Thore Eklund.

Og nu hjælper børnene og familierne til, så der kommer skub i udvidelsen.

Støt Projekt 3015: Luthersk Brødremission i Mali nu