fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Anne Sofies sidste dag hos MA: Farvel - og mange tak!

Én af de smarte ting ved at være kommunikationsmedarbejder er, at man selv kan skrive sin afskedshilsen, så det vil jeg benytte mig af 😊

Anne Sofies sidste dag hos MA: Farvel - og mange tak!

Tre generalsekretærer, en enkelt husbond, to barsler, to små drenge, ét rækkehus, ti kilo (der heldigvis er blevet til ét 😊), 37 timer, der er blevet til 18,5…

Seks år i Mission Afrika kan byde på mangt og meget – og det har de gjort!

Jeg kom ind i en organisation, der netop det år fejrede fødselsdag. Kristi Lutherske Kirke i Nigeria (LCCN) blev 100 år, og først efter fødselsdagsårets afslutning gik det op for mig, hvor vanvittig stor og betydningsfuld denne fejring var for Mission Afrika.

Mission Afrika tager tid at forstå. Der er så uendelig mange historier, mennesker og indgangsvinkler, der danner det netværk og den familie, Mission Afrika består af. Jeg vil benytte denne lejlighed til at sige en stor TAK til de brændende mennesker i baglandet, der har ladet små sip af deres hjerteblod dryppe ud over en ung (det var jeg i hvert fald i 2013…), uvidende kommunikationsmedarbejder. Bliv endelig ved med at dele af jeres viden, menneskelighed og hjerteblod, så vi alle sammen kan blive en lille smule klogere og visere på, hvordan vi kan være hænder og fødder i Guds mission.

Mission Afrika var mit første job efter endt uddannelse, og I har givet mig en erfaring med, som jeg forhåbentlig aldrig vil glemme: At mennesker viser deres passion på vidt forskellige måder, og at alle mennesker bærer en historie med sig, som jeg kan lære af, og som jeg bør være ydmyg over for.

TAK til jer, jeg har mødt, talt med og blevet inspireret af på årsmøderne og til Mission Afrika Dag. TAK til jer, jeg har mødt på mødeture. TAK til jer, jeg har siddet i udvalg med. TAK til jer, der har bidraget med både ris og ros til arbejdet. TAK til jer, jeg har mødt i genbrugsbutikkerne – og til jer, jeg har samarbejdet med på forskellige andre planer. TAK til jer, der har bidraget til kommunikationen i Mission Afrika. TAK!

Ilddåb i Thy
Én, hvis hjerteblod jeg særligt husker, er Inga Brun fra Thy. Da jeg endnu var helt grøn, skulle jeg en tur til Hurup på Thy for at fortælle om Mission Afrikas arbejde i Sierra Leone. Turen var min ”tale-ilddåb” i Mission Afrika. Inga havde i den forbindelse inviteret til middag i sit private hjem inden mødet, og jeg glædede mig virkelig meget til at møde et ægte baglandsmenneske. Desværre var Google Maps ikke helt så smart som i dag, så pludselig landede min lille Toyota Aygo ved et nedlagt færgeleje, syv kilometer fra Hurup, som jeg kunne se liiiiiiiige ovre på den anden side af vandet. En Aygo kan som bekendt ikke sejle, så jeg måtte bide hovedet af al skam og ringe til Inga, der beredvilligt ledte mig de mere end 50 kilometer uden om vandet. Vi nåede lige at sluge lidt mad, inden turen gik over i missionshuset til en heldigvis dejlig aften. Jeg var drønende nervøs inden mødet, og det blev ikke bedre med den ekstra køretur. Inga Brun var imidlertid utrolig hjertelig og forstående, og hun ledte mig gennem aftenen og delte ivrigt ud af sit hjerteblod til en grøn MA’er. Dét – og så mange andre små oplevelser – vil jeg aldrig glemme!

I ønskes alt godt og Guds rige velsignelse!

Anne Sofie