fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fem år med evangeliet i Mellemøsten

Mette Swartz og Claus Andersen vender hjem til Danmark efter ”fem begivenhedsrige år” hos SAT-7 på Cypern.

Fem år med evangeliet i Mellemøsten

Mette Swartz og Claus Andersen vender nu hjem til Danmark efter fem år som Mission Afrikas udsendte til den kristne tv-station SAT-7 på Cypern.

“Det har været fem begivenhedsrige og fantastiske år, hvor vi gennem SAT-7 har fået lov til at være med til at udbrede evangeliet i Mellemøsten og Nordafrika. SAT-7 projektet er unikt, og vi er blevet velsignet med mange trosstyrkende historier fra mennesker i Mellemøsten. Det takker vi for, og vi ønsker fortsat Guds velsignelse over partnerskabet mellem Mission Afrika og SAT-7. Vi takker for den tid, vi fik lov at være en del af arbejdet,” siger Mette og Claus, der arbejder som henholdsvis som kommunikationsdirektør og international repræsentant i Golfen for SAT-7.

Ægteparret blev udsendt til Cypern på en treårig kontrakt 1. september 2014. Kontrakten blev forlænget yderligere to år, men Mette og Claus har ikke ønsket at forny den igen.

“Vi er stolte af Mette og Claus”
Mission Afrika har et tæt partnerskab med SAT-7, som roser Mette og Claus’ indsats, og også beklager at de ikke bliver i SAT-7.

“Vi er ret stolte af at have haft Mette og Claus ansat så længe. De har bygget to helt nye afdelinger op på SAT-7. Mette har opbygget en solid kommunikationsafdeling som kommunikationsdirektør. Claus et helt nyt arbejde i Golfstaterne. Desuden har de været virkelig gode til at komme ud og møde folk i dansk kirkeliv. De har formidlet historien om SAT-7 på en rigtig god måde, har sørget for vores volontører på Cypern og har opbygget vores Cypern-rejser”, fortæller Mission Afrikas generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge.

“Vi er taknemmelige for Mission Afrika”
Mission Afrika har spurgt Claus om at fortsætte to måneder ekstra frem til 1. november, for at få overgivet sit arbejde i Golfen til hovedkontoret på Cypern på en solid måde. Desuden vil han forberede og gennemføre Mission Afrikas to oplevelsesrejser i oktober.

”Vi er taknemmelige over at have haft Mission Afrika som vores sendeorganisation, og for den opbakning vi har fået fra bestyrelsen, ledelsen og baglandet. Det er med blandede følelser vi tager hjem, men vi ser også frem til det et kapitel i vores liv,” siger Mette og Claus.

Mission Afrikas bestyrelse vil nu drøfte, hvordan det fremtidige engagement hos SAT-7 skal se ud.

”Vi vil ikke slippe dette unikke arbejde i Mellemøsten og Nordafrika, og vi glæder os over stadigt at have tre modne danske volontører på Cypern,” slutter generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge.