fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Foredrag om mission på tværs af kulturer

Clement Dachet fra Mission Afrika hjælper lokale sognekirker med at møde mennesker fra andre religioner. Book et foredrag gennem Mission Afrika.

Foredrag om mission på tværs af kulturer

Vi lever dør om dør med det meste af verden. Kulturer mødes og religioner brydes. Hvordan lever vi sammen i fred og fordragelighed? Hvordan møder vi vores naboer og venner med det kristne budskab? Og hvordan sikrer vi, at vi også hjælper dem efter behov?

Det kan et foredrag med Clement Dachet fra det multikulturelle Nigeria give inspiration til. Clement er uddannet teolog, ansat som partnerkoordinator i Mission Afrika og samarbejder tæt med Folkekirkens Mellemkirkelige Råd om at knytte migrantpræster og almindelige sognepræster tættere sammen.

Vi skal bruge tid på ’det anderledes’
Clement Dachet har arbejdet som præst i Nigeria i tre år, i en kristen ungdomsorganisation i Schweiz ligeledes i tre år og var Kirke- og Kulturkoordinator i Mission Afrika, inden han blev en af tre partnerkoordinatorer samme sted med kontakt til kirker- og samarbejdsorganisationer i Centralafrika, Cameroun, Nigeria, Mali og Sierra Leone.

Han har således en solid erfaring i mødet med forskellige kulturer og religioner.

– Jeg har opbygget særlige kompetencer i at blive en del af en ny kultur uden at give slip på sine grundlæggende værdier, fortæller Clement Dachet og tilføjer:

– ”Det anderledes” er ikke en sygdom. Men ”det anderledes” kan give udfordringer og problemer, hvis man ikke bruger tid på at engagere sig for at forstå, dele ud og tage imod. Jeg kan lide at træde ind i nye ”kulturelle bokse”, hvor jeg gennem mit engagement kan modtage og videregive læring om livet og Gud.

Læs mere om Clement Dachet her.
Læs om samarbejdet med Folkekirkens Mellemkirkelige Råd her.
Book et foredrag her: ma@missionafrika.dk