fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fredsbudskabet skal også klinge i 2019

Der er fortsat brug for at fortælle om Guds kærlighed, tilgivelse og forsoning, lyder stationens nytårshilsen. SAT-7 vil fremover investere mere i de unge.

Fredsbudskabet skal også klinge i 2019

SAT-7’s direktør, Terrance Ascott og kommende direktør for SAT-7, Rita Elmounayer ser tilbage på 2018 og deler deres visioner for 2019 i en videohilsen.

I 2018 rundede Mission Afrika 20 års samarbejde med tv-stationen, SAT-7, der har været Mission Afrikas partnerorganisation siden 1998. Men 2018 var også et år med mange udfordringer i Mellemøsten og Nordafrika, hvor den kristne tv-station arbejder og sender satellit-tv.

– Mennesker er blevet skuffede, når de har mødt magtmisbrug, eller når der sker vold i religionens navn. Men det er en ny mulighed for os til at sende budskaber om Guds kærlighed og tilgivelse og forsoning, fortæller Terrancce Ascott i videoen.

Sult i Yemen, menneskerettighedskrænkelser i Syrien og indskrænket pressefrihed, er blot nogle af de udfordringer, som regionen står over for. Håbet for fremtiden ligger i den næste generation, lyder det fra Rita Elmounayer:

– Det første, jeg ønsker at gøre i 2019, er at investere mere i unge menneskers liv – ikke bare i seerne, men også inden for organisationen. Vi har brug for nyt blod. Vi er nødt til at have de rette mennesker placeret de rigtige steder, siger hun sin nytårshilsen.

SAT-7 og Mission Afrika takker alle givere for deres bøn, støtte og donationer og ønsker alle et godt nytår!

Støt Projekt 0004: SAT-7 nu