Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Frivillig oversætter/tolk. Sprog: fransk og/eller engelsk

Vil du være med til at udgøre en forskel for Mission Afrika? Vi er et lille sekretariat (15 medarbejdere), der udfører store opgaver i Afrika, og derfor har vi brug for hjælp til konkrete opgaver inden for oversættelse og tolkning med vores partnere i Afrika. Måske er du på nuværende tidspunkt i gang med en uddannelse inden for sprog og mangler noget erfaring at sætte på CV’et? Måske har du forladt arbejdsmarkedet og savner et sted at bruge din energi og evner?

Beskrivelse af mulige arbejdsopgaver 

Oversættelse fransk og/eller engelsk:

  • Tekster
  • Henvendelser fra vores partnere i Afrika
  • Oversætte korrespondance til vores partnere i Afrika
  • Hjælpe netværks- og projektgrupper med kontakten til de lande, de støtter.

Tolke:

  • At hjælpe ved møder og diverse arrangementer, hvor afrikanske gæster deltager og holder foredrag.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder, at du på frivillig basis kan indgå i en organisation, der i en kirkelig kontekst arbejder med meningsfulde opgaver. Opgaverne omkring oversættelse er en vigtig del i forhold til vores partner i Afrika samt for vores netværk og frivillige, der har brug for støtte vedrørende kontakten til de lande/projekter, de støtter.

Vi ser dig som en del af medarbejderflokken og glæder os til at lære dig at kende. Vi har et varmt fællesskab, som du bliver en del af.

Vi stiller en PC til rådighed på kontoret, hvis der skulle være behov for dette. Vi sætter dig ind i arbejdet og vil gerne bruge tid på at fortælle dig om, hvad Mission Afrika er, og hvad vi laver.

Vær opmærksom på, at der er tale om ulønnet frivilligt arbejde.

Hvad forventer vi? 

Vi forventer at kunne lave en aftale med dig om, i hvilket omfang du har mulighed for at tolke til forskellige arrangementer og/eller oversætte tekster og andre henvendelser. Måske er du mere til en fast ugedag, hvor du kommer et par timer og hjælper – velvidende at det ikke altid kan lade sig gøre. Lad os aftale, hvordan det passer dig.

Hvad forventer du?

Ring eller skriv til os, så kan vi tage en snak om mulighederne.