Vær med i et nyt, spændende genbrugseventyr i Holstebro

Den 6. marts 2022 åbnede Mission Afrika Genbrug en ny, lækker genbrugsbutik på Døesvej 9 i Holstebro. Vi håber du vil være med i et skønt arbejdsfællesskab der giver mening.


Kom og vær med

Har du lyst til at give nogle timer til Mission Afrika Genbrug, så kan du være med til at hjælpe i butikken.

Vi har brug for folk der

– vil stryge tøj

– sortere ting, sager, tøj

– sætte ting på plads

– indrette og dekorere

– hente møbler

– kan skrue og hamre

– styre sociale medier

og ikke mindst nogen der vil lave kaffe – og måske bage en kage!

Har du spørgsmål så skriv eller ring på 2146 8028.


Butikken er for alle

Det er frivillige der styre og køre butikken i hverdagen med hjælp og støtte fra Mission Afrika genbrugs konsulenter. I Holstebro butikken har vi en styregruppe af frivillige, og man er altid flere på arbejde ad gangen i butikken.

Man kan være med uanset alder, køn og etnisk baggrund, og vi synes det kunne være sjovt, hvis en flok unge f.eks. vil holde åbent en aften engang imellem eller vil tage sorteringstjansen, eller nogle voksne med store børn vil arbejde en lørdag en gang imellem, eller voksne, hvor børnene er flyttet hjemme fra vil give nogle timer til noget praktisk arbejde, eller pensionister vil bruge nogle dagtimer i butikken.


Hvem er Mission Afrika

Når du er med i Mission Afrika Genbrug er du med til at gøre en forskel for tusindvis af mennesker med din tid og dine kræfter. Det er nemlig de frivillige i genbrugsarbejdet der hvert år sørger for at Mission Afrika kan bruge adskillige millioner kroner på gode og værdifulde projekter i Afrika og dermed hjælpe nogle af verdens fattigste. Mission Afrika arbejder i Mali, Cameroun, Centralafrika, Nigeria, Sierra Leone, Uganda og gennem satellit tv-stationen SAT-7 i Mellemøsten.

Du kan læse meget mere på www.missionafrika.dk

Følg Mission Afrika Genbrug Holstebro på Facebook