fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bliv frivillig i Mission Afrika Genbrug

Gør en forskel for tusindvis af mennesker med din tid og dine kræfter

Din fritid bliver til andres fremtid

Mission Afrikas frivillige genbrugsmedarbejdere sørger for, at Mission Afrika hvert år kan sende adskillige millioner kroner til uvurderlig hjælp i Afrika.

De frivillige kræfter er kernen i vores 65 genbrugsbutikker, og vi har hele tiden brug for nye folk.

Opgaverne i butikkerne er meget forskellige. Vi har ikke kun brug for hjælp til at ekspedere kunder, sortere tøj og holde rent og pænt. Men også folk der vil transportere møbler, tømme dødsboer eller gå ind i administrativt arbejde.

Er du ledig eller på efterløn, kan du bruge henholdsvis 10 og 15 timer frivilligt (læs mere her). Måske kender du nogen, der skal have en opmuntring til at melde sig?

For at blive frivillig kan du udfylde nedenstående formular eller kontakte en af Mission Afrikas genbrugskonsulenter. Vi glæder os til at høre fra dig!


Er du allerede frivillig?

Så tag et kig i værktøjskassen og se, hvordan du kan gøre det endnu sjovere at være frivillig i Mission Afrika Genbrug. Her kan du blandt andet få hjælp til at skrue en pressemeddelelse sammen eller oprette en Facebook-side.

Værktøjskassen

I Mission Afrika Genbrug arbejder vi for, at vores frivillige er godt klædt på til arbejdet i butikkerne. Derfor laver vi stævner og tilbyder indimellem minikurser for frivillige genbrugsmedarbejdere, hvor vores genbrugskonsulenter tager ud og underviser f.eks. i god kvalitet, arbejdsmiljø, sociale medier mm.


Genbrugskonsulenter