fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mission Afrika Dag 7. marts: gæster fra Mali og Aarhus

Mennesker omkring os har brug for evangeliet. Ja, men hvordan?
Fra det vestlige Mali til det vestlige Jylland: En missionær og en projektleder fra Mali samtaler med Kristian Lindholm, der er regionsleder for Indre Mission Region Aarhus.

Mission Afrika Dag 7. marts: gæster fra Mali og Aarhus

Skjern Missionshus kommer til at opleve det helt store ryk-ind af missionsvenner fra nær og fjern til Mission Afrika dagen lørdag den 7. marts.

Sammen vil Indre Mission i Skjern og Mission Afrika udforske hvordan vi bedst rækker evangeliet til andre og vi skal lære mere om den kolossale forskel kirkens arbejde i Mali gør, takket være Mission Afrikas venner.

Meld dig, familien og vennerne til senest d. 2. marts på ma@missionafrika.dk eller tlf. 8672 5050

Program

Kl. 9-9.45 Drop-in-kaffe og samtale

Kl. 9.45 Morgenandagt ved Hans Larsen

Kl. 10.00 Visionsworkshop – giv dit input til hvor Mission Afrika skal hen? 

Kl. 12.30 Frokost

Kl. 13.30 Mennesker omkring os har brug for evangeliet. Ja, men hvordan?
Samtale ved Gabriel Souleymanou, camerounsk missionær i Mali og Kristian Lindholm, der er regionsleder i Indre Mission Region Aarhus.

Præsentation af Gabriel Souleymanou
Gabriel er præst i Manantali i Mali, udsendt af den lutherske kirke i Cameroun. Han har intensive erfaringer med at præsentere evangeliet i en fremmed kontekst, hvor kristendommen er en minoritet.

Præsentation af Kristian Lindholm
Kristian har længe været ansat i Indre Mission. Først som leder i Indre Missions Cafébus og SnakTro og dernæst som leder for Region Aarhus. Han tror, vi kan udrette mere ved at lade os inspirere af hinanden:

“Nogle gange er det bare godt at få folk udefra til at se på det sammen med os, så nye vinkler afdækkes.”

Kl. 14.30 Kaffe

Kl. 15.00 Elizabeth Kodio gør drømme til virkelighed for fattige kvinder i Mali
Elizabeth Kodio er projektleder i et kvindeuddannelsesprojekt, hvor over 1100 kvinder får håb for fremtiden. Hun er selv med til at tjene penge til uddannelsesprojektet, da hun også leder det spændende butikskoncept Euroshop, hvor overskudsproduktion af danske tekstiler bliver doneret til videresalg i Mali. Elizabeth er en ener i et mandsdomineret samfund og deler vidnesbyrdet om Jesus Kristus i ord og gerning ved at løfte udsatte kvinder ud af fattigdom.
Kaffe

Kl. 15.30 Mission Afrika her, der og allevegne

Kl. 16.00 Afslutningsandagt ved Hans Særkjær

Mediegrafiker hos Mission Afrika.

ofm@missionafrika.dk