Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Genbrug giver mulighed for at købe julegaver med hjertet

- Der er lagt liv og sjæl i at finde de rette julegaver, når de købes i genbrug. Og kunderne kan købe flere gaver, skriver Bente Mikkelsen Pahus på Kristeligt Dagblads kirkesite.

Genbrug giver mulighed for at købe julegaver med hjertet

– Når man vælger at shoppe genbrug til julegaverne, får man også bedre mulighed for at give mange flere gaver, og måske er det her, genbrug virkelig skiller sig ud fra andre former for shopping. Gaverne herfra er nemlig ofte købt efter en god jagt.

Det skriver Bente Mikkelsen Pahus på Kristeligt Dagblads kirkesite Kirke.dk. Bente er leder af Mission Afrika Genbrug. Hun tilføjer:

– Der er lagt liv og sjæl i at finde den rette ting, som måske særligt fortæller en historie om enten modtageren eller om giveren. I genbrug købes der gaver med hjertet, og der købes flere gaver.

I julen kigger kunderne særligt efter unikke gaveideer både i ting og sager, tekstiler, bolig, køkken, møbler og tøj, samt børnelegetøj og børnetøj, oplyser hun.

Læs indlægget her.
Find din nærmeste Mission Afrika Genbrug her.