Gense Mission Afrikadagen med mange små input fra arbejdet ude og hjemme.

Under temaet “Gensynsglæde” holdt vi Mission Afrika Dag lørdag 6. marts kl. 10-12. Her blev samfundssind til missionssind …. og omvendt.

Kom med i “smittefællesskabet”, og lad os rammes af den virus, der ikke er vaccine imod: Guds kærlighed og forsoning. Den positive virus præger resten af livet og gælder hele verden.

Indbydelse til Mission Afrika Dag

Gense MA-dagen
på MAs YouTube-kanal 

Der kommer ikke lange foredrag, men et festfyrværkeri af mange kortere videoklip.

  • Vi var blandt andet være nysgerrige på, hvordan vores partnere har det i denne tid.
  • Vi hørte fra de frivillige i Danmark, Afrika og SAT-7.
  • Nyt fra vores udsendte i Cameroun og på Cypern.
  • Interview med en af de store kirkelige bevægelser i Danmark.
  • Fortællende, sjove, konkurrerende, bevægende, andagtsfulde, musikalske indslag.

De to timer blev bundet sammen af værterne Kristina Eskildsen fra Mission Afrika Youth og formidler Orla Fredensborg Møller. Dagen blev sendt fra Tyrstrup menighedshus i den historiske by Christiansfeld, hvor Ydre Missions Hus oprindeligt lå.

Del denne artikel

  • Joel og Owis

Et livsforvandlende møde

23. juni 2022|0 Comments

Et livsforvandlende møde SAT-7 er en effektiv katalysator for trosmøder og livsforvandling. Ikke kun gennem deres kristne udsendelser, som kan ses over hele Mellemøsten, men også i det energiske multikulturelle miljø

  • ny-general

Ny generalsekretær

14. juni 2022|0 Comments

Mission Afrika får ny generalsekretær! Erfaren leder bliver generalsekretær i Mission Afrika  Jørn Blohm Knudsen bliver ny generalsekretær i Mission Afrika. 56-årige Jørn Blohm Knudsen er en kendt skikkelse i

BED FOR KONTAGORA

Bed for

De kristne i hele området.
For et par uger siden var der bryllup i en lille landsby ca. 100 km fra bibelskolen, hvor der kom kristne fra mange små menigheder for at være med til brylluppet. De blev omringet af islamister som skød på de kristne råbende Jihad (hellig krig). 32 blev dræbt og et ukendt antal blev såret. Omkring 40 blev taget til fange og ført ud i bushen. Det var hovedsagelig kristne fra EKWA og YMCA, men også kristne fra LCCN menigheder var til stede.

Kristne fra 7 menigheder er flygtet pga. tidligere overfald og har brug for nødhjælp, fortæller distrikts præsten. De har mistet alt. De er blevet opfordret til at bede om hjælp fra kirkens hovedkvarter.

Desuden er en af evangelisterne efterstræbt af islamisterne, da han har nådegaver til at helbrede der gør, at muslimer vil være kristne.
Alle, der kommer i nærheden af ham, er opfordret til at slå ham ihjel.

En ung kvinde er blevet kristen og beder om forbøn. Hendes muslimske mand har jaget hende med deres spædbarn væk fra hjemmet.

De kristne takker for forbøn, men lægger ikke skjul på, at de har brug for mere forbøn, fordi sikkerheden bliver stadig mere usikker; så sent som i dag, har vi hørt om nye overfald og kidnapninger.
Beskyttelse af de kristne i hele området. Bed om at Gud må være til stede på en særlig måde og udruste og beskytte de kristne, sørge for nødhjælp, omsorg, trøst, håb og mod.

Bed frimodigt!
Hvis du tænker, at det ikke nytter, så brug tid på at opbygge din tro med Bibelens mange vidnesbyrd om, at Gud hører bøn.

Tak for

At renoveringen af bibelskolen i Gulbin Boka skrider planmæssigt frem.
Missions – og Education sekretærerne fra kirkens hovedkvarter har været på besøg for at inspirere arbejdet og var imponeret over det, der er nået. Det er nu toiletbygningerne der arbejdes på.

50 ”tørtids elever” er kommet for at lære at læse og skrive.
I tørtiden ligger landbruget stille, så der er tid til at gå i skole. Det er nye kristne fra de små nye menigheder eller mennesker der er interesseret i kristendommen der kommer. De er blevet indkvarteret i nyrenoverede elevboliger og glæder sig over hvor fint der er blevet.

Det store arbejde som der gøres med at skaffe byggematerialer, opsyn med at
arbejdet bliver gjort rigtigt og stillingtagen til hvad der skal ske, når der opdages skader der også skal udbedres og aflønning af byggearbejderne. Det skal der findes tid til udover arbejdet på bibelskolen og Secondary School. Det har været en hjælp at skolerne har været lukkede, men nu er de åbnet op igen. Bed for at kræfterne vil række til det hele.