MISSIONÆRER HAR BRUG FOR DIN FORBØN OG STØTTE.

Det er ikke let at være menighedsplanter i Mali, og det er ikke let at være så ekstremt i mindretal, som de maliske kristne er. Uroligheder og corona-nedlukning har gjort livet svært, men de lokale missionærfamilier klør på med opgaverne og er glade for, at det siden juni igen har været tilladt for dem at samle menighederne til gudstjeneste – dog med mundbind på.

Souley Manou Gabriel, som sammen med sin kone Rahillou og børn, er en af de missionærfamilier, som Mission Afrika støtter, bekræfter, at der på det sidste har været en del flere bekymringer end sædvanlig:

”Det har siden juli måned skabt bekymring hos os og lokalbefolkningen, at uromagere har overfaldet og plyndret offentlige institutioner, røvet butikker og folks ejendele, og har stillet vejspærringer op på offentlige veje,” siger Souley Manou.

Politisk uro og de stigende krav fra konservative muslimske ledere om mere indflydelse i landet har forårsaget store demonstrationer, hvilket også leder til øget kriminalitet.

”Uanset disse forhold, så har vi forholdt os roligt, og alle missionærerne har været fokuseret på deres arbejde. Ja, vi er endda ansporet til at arbejde ekstra hårdt, samtidig med at vi er forsigtige,” fortsætter han.

”Både ved gudstjenester og når vi holder forkyndende, møder ude i yderområderne, så har vi fokus på at fortælle mennesker om Guds kærlighed. Vi indgyder håb og fortæller om vigtigheden af fred og forsoning. Vi opmuntrer også folk til at respektere myndighederne og følge retningslinjerne i forbindelse med COVID-19. Så mens skoleeleverne stadig må følge undervisning hjemmefra, så glæder vi os over et godt fremmøde ved gudstjenesterne.”

”Tak for jeres fortsatte støtte og jeres forbøn,” slutter Souley Manou.

Støt Projekt 3015: Luthersk Brødremission i Mali