Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hjælp flygtninge med at se SAT-7 i Danmark

Med en ny kampagne vil Mission Afrika gøre det nemmere for arabisk- farsi- og tyrkisk talende flygtninge og asylansøgere at finde ud af, hvordan de kan komme til at se SAT-7 i Danmark

Hjælp flygtninge med at se SAT-7 i Danmark

Mange asylansøgere i Danmark er kristne, men har siden de kom til Danmark haft svært ved at finde fællesskaber, hvor de kan slå rod. Det er enten på grund af sprogvanskeligheder, kulturforskelle, eller fordi de bliver flyttet rundt fra kommune til kommune.

I Mission Afrika vil vi gerne hjælpe dem på vej, der vil lære mere om, hvad det vil sige at leve som kristen, men som har svært ved at finde ligesindede, der taler det samme sprog og forstår, den kultur de kommer fra. Og det kan vi utrolig nemt med et postkort om SAT-7.

sat-7-frequency-card_ta%c2%9crk_small-1

Vores partner, den kristne tv-station SAT-7, er på få år eksploderet i seertal, og mere end 20 millioner mennesker i Mellemøsten og Nordafrika har i løbet af det seneste år set programmer på en af netværkets fire kanaler. Succesen skyldes blandt andet, at programværterne underviser og opmuntrer mennesker, der gerne vil kende Guds kærlighed, og det er også muligt at følge med herhjemmefra. Man skal bare vide hvordan.

Vi kan sende postkort til din kirke

Hvis din kirke eller forening er interesseret, vil vi meget gerne sende jer postkort på arabisk, farsi og tyrkisk med oplysninger om, hvordan man kan komme til at se SAT-7.

På kortet er der både links til hjemmeside og smartphone-app samt parabolindstillinger, så hvem som helst kan komme til at se SAT-7 derhjemme og på farten.

Mette Swartz Andersen, kommunikationschef på SAT-7, udsendt for Mission Afrika, siger om kortene:

“I vores tid hos SAT-7 har vi virkelig fået lov til at opleve, hvordan Guds kærlighed kan forandre menneskers liv. Vi hører hver dag fra nye personer, der har set SAT-7, som fortæller os, at de har fået håb og opmuntring midt i den svære tid, Mellemøsten er i lige nu. Vi håber, at kirkerne i Danmark også vil hjælpe de asylansøgere, der er flygtet fra krig og meningsløshed.”

SAT-7’s programmer er på farsi, tyrkisk og arabisk – lige præcis de sprog, som en stor del af herboende flygtninge fra Iran, Afghanistan og Syrien taler – og der bliver sendt døgnet rundt på netværkets fem kanaler.


Bestil postkortene ved at skrive til ma@missionafrika.dk

Støt Projekt 0004: SAT-7 nu

Se alle postkortene her:

sat-7-postkort-arabic-kids-pars-turk