Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hjælp ofrene for angreb i Nigeria

Kristi Lutherske Kirke i Nigeria giver nødhjælp og husly til tusindvis af fordrevne efter angreb fra nomader, der kostede omkring 380 kristne livet. De har brug for hjælp nu.

Hjælp ofrene for angreb i Nigeria

Natten til den 11. juli blev en række landsbyer i Nigeria angrebet af nomadestammer. Omkring 380 kristne fra Kristi Lutherske Kirke i Nigeria blev dræbt, mange flere er såret og tusinder er flygtet fra deres brændende huse.

Angrebet er kulminationen på en række angreb fra Fulani-hyrder i en strid om jordbesiddelser.

De fordrevne har mistet alt og opholder sig nu i skole- og kirkebygninger og hjemme hos medlemmer af Kristi Lutherske Kirke i Nigeria, som Mission Afrika samarbejder med. De mange hjemløse tør ikke vende tilbage for at høste deres marker, da der rapporteres om fortsatte bagholdsangreb.

Får de ikke høstet nu, venter en sultkatastrofe lige om hjørnet.

Send penge til mad nu!
Kristi Lutherske Kirke i Nigeria yder nødhjælp til de mange fordrevne i form af mad, vandbeholdere, medicin, tæpper og madrasser. Men kirken har brug for en ekstra gave lige nu. Mission Afrika har allerede sendt 60.000 kroner af sted, men det dækker langt fra de mange behov.

Vi beder derfor om en ekstra gave, så kirken i Nigeria kan hjælpe de mange mænd, kvinder og børn, der har mistet alt.

Penge kan sendes via Mission Afrika på konto: 5061-1060018 (Jyske Bank) eller via MobilePay: 2488 1340. Mærk indbetalingen: ”Projekt 3019 – Nødhjælp.”