fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hvad går pengene til

Gør som 2433 andre private givere: Vær med til at løfte Mission Afrikas arbejde. Du sikrer livsnødvendige opgaver.

Hvad går pengene til
 • I Cameroun hjælper vi lige nu 29 gadebørn med et hjem og at kunne gå i skole, tage en teknisk uddannelse, og syv lærer et håndværk.
  Vi støtter over 262 elever på seks bibelskoler der også får undervisning i køn og udvikling, miljøbeskyttelse, sundhed, borgerrettigheder, ledelse og kommunikation.
  Desuden genopbygger vi et center for konvertitter, driver et antiradikaliseringsprojekt i det mest konfliktfyldte område, hvor Boko Haram rekrutterer unge til terrorbevægelsen og bomber for at skabe uro.
  Vi udvikler 140 kvinder gennem gede- og undervisningsprojekt samt støtter 86 evangelister. Dine penge bliver til 921.000 kr. til et solidt og velorganiseret partnerskab.
 • Mediehuset SAT-7 sender kristent tv på 4 kanaler 24 timer i døgnet til en halv milliard mennesker i det muslimske Mellemøsten og Nordafrika fra 5 studier rundt i regionen. De sender på tyrkisk, arabisk og farsi og har flere end 22 millioner ugentlige seere i 10 lande. 22 millioner mennesker ser SAT-7 hver uge. 4,6 millioner af dem er børn. Din støtte giver 1.008.693 kr. til TV.
 • I Mali går dine penge til 7 missionærfamilier fra Cameroun, der de sidste år har plantet 10 nye menigheder og styrket otte eksisterende kirker. Missionærerne uddanner præster, deltager i fredsprojekter, uddeler nødhjælp og skaffer penge landbrugsprojekter for kvinder gennem to genbrugsbutikker.
  De har været på 916 evangelisationsture, døbt 177 og registreret 59 nye kristne. Missionærerne opbygger kirkeledernes kapacitet gennem uddannelse og oplysning – i alt 16 seminarer er blevet afholdt i 2018, hvor 32 af partnerkirkernes ledere deltog.
  459 personer har fået hjælp af missionærerne i forbindelse med pengemangel, skolegang, ægteskab, fødsler, sygdom og dødsfald.
  Desuden laver vi landbyudvikling blandt 1000 kvinder, der lærer at læse, skrive og regne, lave sæbe og får mikrolån, som bliver betalt 98% tilbage. De kan betale deres børns skolegang, og hjælpe ældre og syge med medicin.
  Du er med til vi kan sende 1.324.000 kr. til det stærkt muslimske land og plante kristentro og værdier.
 • I Nigeria vokser kirken mod nordvest, hvor vores 73 evangelister går ind i fire nye områder – hvert på størrelse med Belgien. På grund af vanskeligt terræn er der også behov for nye cykler og motorcykler til evangelisterne. Sammen med dig kan vi lige nu støtte kirken med godt 655.000 kr. til forkyndelse, kirkeplantning og kapacitetsopbygning.
 • I Centralafrika kæmper vi mod korruption og dårlig ledelse. Alligevel har vi startet fem skoler i fem afsides landsbyer med 766 børn på skolerne – 408 drenge og 358 piger. Vi har drevet et sundhedscenter med fire sundhedsposter, hvor rebeller huserer og for nylig angreb sundhedscentret. Medarbejdere giver rådgivning og behandling til 4.618 personer. Din støtte gør at vi kan sende 555.000 kr.
 • I Sierra Leone er vi igen på vej tilbage efter en voldsom korruptionsskandale. Vi hjælper genopbygningen af kirkens ledelse lige nu med 341.000 kr.
 • I Uganda sikrer du med dit bidrag et bæredygtigt demonstrationslandbrug med 51.491 kr.
 • Derudover støtter du stipendier til uddannelse på mange områder med 600.000 kr., projektudvikling med 400.000 kr, korttidsudsendte med 400.000 kr og nødhjælpsindsatser f.eks. i forbindelse med covid-19 i regionen: mad, værnemidler, sprit og information. Der ryger hele tiden flere penge ud, så vi nærmer os en halv million kr.

Bær med: STØT HER

Henrik Engelbrekt Refshauge
Generalsekretær

”I Mission Afrika kan jeg være katalysator for at mennesker kan tage imod Kristus i den kontekst og kultur, der er deres.”