Af kommunikationsmedarbejder Katrine Lund

SAT-7’s programmer kan nu ses online når som helst som de streamingtjenester, vi allerede kender herhjemmefra såsom Netflix, Disney+ osv. Indholdet er på arabisk, farsi eller tyrkisk, og det kan nu nå ud til et endnu bredere publikum og til en yngre målgruppe, da indholdet kan streames (ses) på et hvilket som helst tidspunkt og på et hvilket som helst device (mobil/tablet/computer).

SAT-7 PLUS fungerer ligesom de populære streaming tjenester og kan både ses på en web browser eller en app, som kan fås til alle smartphones. Der vil blive tilføjet nye programmer dagligt, og man kan også se programmerne live. Det er også muligt at kommunikere med personale fra Sat-7, så man kan få hjælp til det praktiske, men også kan chatte om alt, hvad man måtte have behov for.

Begrundelsen til at tage dette skridt er, at det er den vej, det går med måden, man ser TV på i dag. Rita El-Mounayer, næstformand for Sat-7, forklarer: ”SAT-7 PLUS gør os ikke blot relevante i dagens medie verden, men endnu vigtigere gør det vores programmer mere tilgængelige.” Det er nu muligt for de kristne i Mellemøsten at sende et link til SAT-7s programmer til familie og venner, hvis de deler Jesus med dem, og de kan så se programmet, hvornår det passer dem. På den måde kan det ske mere sikkert for begge parter.

Selvom satellit TV er meget populært i Mellemøsten og Nordafrika, og kan nå ud til folk uden internet, kan man med SAT-7 PLUS nå ud til yngre generationer, som bruger meget tid på deres telefoner. Fordelene er derfor mange, og det er et stort skridt for SAT-7.

Man kan downloade programmerne, så de kan ses offline, for eksempel når man rejser, pendler, eller hvor internettet er inkonsistent. For at beskytte seeren skal de ikke opgive noget personligt information, og der vil også være et filter i forhold til, når børn skal se programmer.

Del denne artikel