fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Indbydelse til afskedsreception

Mission Afrika inviterer til afskedsreception for afgående generalsekretær Peter Fischer-Nielsen fredag den 8. juni kl. 14-16.

Indbydelse til afskedsreception

Peter Fischer-Nielsen stopper som generalsekretær efter i alt fem år i Mission Afrika for at hellige sig opgaven som sognepræst i Højbjerg-Elsborg Pastorat og stiftspræst for økumeni, mission og religionsmøde i Viborg Stift.

Mission Afrika vil markere overgangen med en

Afskedsreception
fredag den 8. juni kl. 14-16
på Lyseng Allé 15D i Højbjerg, lokale O+P.

Her vil bestyrelsen takke Peter Fischer-Nielsen for fem gode år i Mission Afrika, heraf tre år som generalsekretær, og ønske ham Guds velsignelse over de nye opgaver i Folkekirken.

Peter Fischer-Nielsen har spillet en nøglerolle i at omstille Mission Afrika til at være en missionsorganisation anno 2018, der udvikler stærke partnerskaber med voksende kirker i Vestafrika og trækker på deres erfaringer i kultur- og religionsmøde i missionsarbejdet herhjemme.

Mission Afrika håber at kunne fortsætte samarbejdet med Peter Fischer-Nielsen, når han nu bliver stiftspræst for økumeni, mission og religionsmøde i Viborg Stift.

Vi håber at se alle Mission Afrikas venner, samarbejdspartnere og alle, der vil ønske Peter Fischer-Nielsen god vind fremover, til receptionen.

Med venlig hilsen,
På vegne af bestyrelsen
Henning Bech-Larsen, næstformand