fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Indkaldelse til Mission Afrikas årsmøde 2020

Sæt kryds i kalenderen til Mission Afrikas års- og repræsentantskabsmøde i Højbjerg lørdag den 12. september 2020. Vi er i forventning til en god dag med spændende gæster, indslag og aktiviteter.

Indkaldelse til Mission Afrikas årsmøde 2020

Ved repræsentantskabsmødet om formiddagen går vi ned i maskinrummet i Mission Afrika. Her arbejder vi med grundlaget for det hele – og der vælges nye bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Det er tiden til at gøre sin indflydelse gældende.

Der vil være et børneprogram sat sammen af de seje unge i Mission Afrika Youth.

Om eftermiddagen og aftenen skal der festes – og vi glæder os sammen over alle de skønne ting, der sker i kirkerne og hos vores partnere rundt omkring i verden.

Ses vi!?


Procedure for opstilling af kandidater
Kandidatforslag til bestyrelsen skal indsendes skriftligt til Mission Afrikas sekretariat senest den 15. maj 2020, og kandidatlisten skal være tiltrådt af mindst ti navngivne, tale- og stemmeberettigede medlemmer af repræsentantskabet, som allerede har indbetalt årskontingent for 2020. Samme person kan kun være stiller for én kandidat.

Procedure for forslag til dagsorden
Særlige emner, som ønskes optaget på repræsentantskabsmødets dagsorden, skal være motiverede og være sekretariatet i hænde senest den 15. maj 2020. Forslagene skal fremsættes af mindst tre stemmeberettigede med¬lemmer af repræsentantskabet, som har indbetalt årskontingent for 2020.

Skriv til ma@missionafrika.dk hvis du ønsker mere information.

Mediegrafiker hos Mission Afrika.

ofm@missionafrika.dk