Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

"Jeg ønsker at tale de fattiges sag"

"Jeg ønsker at tale de fattiges sag"

Støt Projekt 3011: Uddannelsesstipendier nu

Changyedini Felix studerer jura på universitetet i Maiduguri, Nordnigeria. Igennem tre år har hun fået et økonomisk tilskud fra Mission Afrika til at gennemføre sin uddannelse.

”Mine forældres lave pension kan ikke sponsorere min eller mine fem søskendes uddannelse, så stipendiet fra Mission Afrika har simpelthen reddet min fremtid. Nu har jeg for eksempel råd til at købe studiebøger. I forbindelse med mit studie er jeg desuden blevet tilknyttet et advokatfirma, hvor jeg er forpligtet på at bære uniform. Jeg havde ikke råd til denne uniform, inden jeg fik tilkendt stipendiet. Men det har jeg nu,” siger hun.

Når Changyedini er færdig med sin uddannelse, drømmer hun om at blive advokat for de fattigste i det nigerianske samfund.

”Jeg ønsker at være stemme for de stumme og tale de fattiges sag; nu er jeg tættere på den drøm, og jeg kan se, hvordan nogle mennesker et sted i Europa har hjulpet mig hertil. Må Gud velsigne enhver, der har stillet sine ressourcer til rådighed for os mindre privilegerede afrikanske børn, så vi kan blive noget for vores samfund. Jeg ville ønske, de kunne se, hvor glade mine forældre er i dag. Jeg vil altid være taknemmelig for det stipendie.”

Mission Afrikas uddannelsesstipendier går til unge, som har lyst og evner til at uddanne sig inden for forskellige fag som eksempelvis sygepleje, teologi, jura, medicin, økonomi og undervisning.

Stipendierne gives altid i tæt samarbejde med vores lokale partnere for at sikre, at de rette mennesker får gavn af dem.

Støt Projekt 3011: Uddannelsesstipendier nu