fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ung dansk "taliban'er" i Danmark

Joel Zakarias Dam, der arbejder på Cypern og laver kristent tv til Mellemøsten, er i Danmark et par uger i oktober-november. Du kan møde ham ved forskellige møder rundt omkring i landet.

Mød Joel Zakarias Dam, når han kommer til Danmark i oktober. Han er egentlig fra Bornholm, men han bor i disse år på Cypern og laver kristen tv til muslimer.
Joel arbejder for det kristne mediehus SAT-7, der via 4 satellitkanaler sendt fra 5 studier i Europa og Mellemøsten når ud til ½ milliard (!) muslimer.

SAT-7’s CEO kalder Joel for ”taliban” pga. hans karakteristiske skæg, men i virkeligheden er han en klassisk kristen unge mand. Han er ansat til at være med til at lave nogle af de mange direkte shows, der sender ind over det muslimske Nordafrika og Mellemøsten.

Det er utrolige vidnesbyrd, der kommer på kanalerne. SAT-7 har kontakt til mange af deres seere gennem hver af de 4-5 callcentre. Her kommer tusindvis af stærke vidnesbyrd om, hvordan den kristne tv-station dumper kærlighed og forsoning ind i hjemmene via satellit lige midt i de ultra-muslimske områder på arabisk, farsi og tyrkisk.
1/3 af alle børn i Irak og 1/4 af alle børn i det muslimske Saud Arabien ser SAT-7 Kids! Det gør en enestående impact på den næste generation. F.eks. laver SAT-7 Academy undervisning for de mange børn i flygtningelejre, som ikke kan gå i skole. Det gør de gennem fjernsynet. Og de lærer tilmed engelsk, hvilket ikke er normalt på de kanter.

SAT-7 sender ikke tv for at omvende mennesker til kristendommen, men for at hjælpe de tusinder af forfulgte kristne i disse områder, som ikke kan eller tør mødes i kirkerne pga. trusler fra islamistiske grupper. De holder deres tro levende gennem fjernsynet.
Mange af de migranter, der er kommet til Danmark fra disse områder de sidste år, og som er konverteret til kristendommen, er kommet til den nye overbevisning ved at se SAT-7s programmer.
Efter den voldsomme eksplosion i Libanon har SAT-7-studiet i Beirut både været på gaden for at hjælpe konkret, men også sendt masser af programmer om håb midt i den barske hverdag.

Joel har huller i sit program, “hvor der står – muligheder for møder og interviews”. Hvis du har lyst til at få besøg af ham, så kontakt Joeltelefon 27159615 eller Mission Afrikas kontor på 8672 5050 eller ma@missionafrika.dk.

Kalender

Oktober 2020

12.-16. Forberedelse og møder på hovedkontoret i Århus – muligheder for møder og interviews
Lørdag 17. Oasehøjskolen – muligheder for møder og interviews
Søndag 18. Gudstjeneste? – muligheder for møder og interviews
Mandag 19. Aften på Nordsjællands Efterskole – muligheder for møder og interviews
Tirsdag 20. Hedemølle Efterskole
Onsdag 21. Hedemølle Efterskole, formiddag – muligheder for møder og interviews
Torsdag 22. Peterskolen, Bornholm og ELM-møde
Fredag 23. Davidsskolen, Bornholm – formiddag
Lørdag 24. Bornholm/København ? – muligheder for møder og interviews
Søndag 25. 3 gudstjenester i Christianskirken, Århus
Mandag 26. Møder på kontoret i Århus – muligheder for møder og interviews
Tirsdag 27. “Presence” – ungdomsmøde i Kirkecenteret Vejle
Onsdag 28. Medarbejdermøde Højbjerg frokost
Torsdag 29. Forretningsudvalgsmøde Mission Afrika Eftermiddag – muligheder for møder og interviews
Fredag 30. Global Leadership Network – muligheder for møder og interviews
Lørdag 31. Global Leadership Network – muligheder for møder og interviews
Søndag 1. november Gudstjeneste i ELM-kirken samt måske Apostelkirken i København

Henrik Engelbrekt Refshauge
Generalsekretær

”I Mission Afrika kan jeg være katalysator for at mennesker kan tage imod Kristus i den kontekst og kultur, der er deres.”