Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Julie og Anders skal synliggøre SAT-7

Julie og Anders Kynde rejser til Cypern for at producere programmer på SAT-7 og sprede stationens nyheder på sociale medier.

Julie og Anders skal synliggøre SAT-7

Julie og Anders Kynde rejser til Cypern som Mission Afrikas volontører på SAT-7 i Cypern i seks måneder. Her skal de hjælpe med at producere programmer til den persiske verden og gøre stationen endnu mere synlig på sociale medier.

Julie er 26 år og uddannet sygeplejerske fra sommeren 2018. Hun har indtil nu arbejdet som sygeplejerske på hjerteafdelingen på Aarhus Universitetshospital. Anders er 27 år og uddannet journalist fra sommeren 2018. Han arbejder som journalist for Vejle Amts Folkeblad, hvorfra han har fået orlov i seks måneder. Parret har været gift i to år og bor i Åbyhøj.

Vi ser frem til at bidrage til tv-stationens vision om at sprede Guds kærlighed til folk i Mellemøsten og Nordafrika.

Julie og Anders Kynde

Flere skal kende Jesus
– Vi har længe gerne villet rejse sammen i en længere periode. Gerne med en kristen organisation, da vi ønsker, at flere må lære Jesus at kende, fortæller Jule og Anders.

Og det får de lov til på SAT-7, der sender døgnet rundt til op mod en halv milliard seere i Mellemøsten og Nordafrika.

Den kristne satellit-station sender på tre sprog og fire forskellige kanaler. Mission Afrika støtter især SAT-7 KIDS, der sender arabisksprogede programmer til børn bl.a. i flygtningelejre.

Foredrag tændte en brand
Julie og Anders Kynde hørte om SAT-7 første gang, da Mission Afrikas missionærer Mette Swartz og Claus Andersen var på besøg i deres kirke. Mette arbejder som kommunikationschef for stationen på Cypern, og Claus holder kontakt med kirker over hele Mellemøsten.

– Vores lyst og brand for at hjælpe til på SAT-7 vokset stille og roligt, og vi ser frem til at bidrage til tv-stationens vision om at sprede Guds kærlighed til folk i Mellemøsten og Nordafrika, fortæller Julie og Anders.

Vi er i forventning til, at Gud vil bruge os på SAT-7, og vi glæder os til at opleve hvordan.

Julie og Anders Kynde

Arbejder med asylansøgere
Netop denne gruppe af mennesker har de to fået et indblik i de seneste tre år, hvor de har været ledere på en integrations-camp for asylansøgere og nydanskere. Langt størstedelen af deltagerne er flygtet fra Mellemøsten til Danmark.

– Det har gjort et stort indtryk på os at høre deres historier om tro, og hvad det har kostet dem at følge Jesus, siger parret og tilføjer:

– Vi er i forventning til, at Gud vil bruge os i arbejdet på SAT-7, og vi glæder os til at opleve hvordan.

Vi er spændte på at lære noget af en anden kultur, end vi er vant til.

Julie og Anders Kynde

Lære af en anden kultur
På Cypern skal parret være en del af kanalen SAT-7 PARS, som sender primært til Iran og Afghanistan. Her skal de begge hjælpe til i tv-studiet, når der er liveshows to gange om ugen. Derudover skal Anders hjælpe med at styrke stationens synlighed på sociale medier, så historierne kan nå ud til endnu flere. Julie vil i den første periode også få en række administrative opgaver i forbindelse med koordinering af SAT-7 Network, som er et årligt event for stationens internationale samarbejdspartnere.

– Vi glæder os til at være en del af et internationalt fællesskab, og vi er spændte på at lære noget af en anden kultur, end vi er vant til. Og vi er i forventning til, at Gud vil udruste os til arbejdet, slutter Julie og Anders.

Følg dem på Instagram her.