Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kære medarbejder i Genbrug: Kig lige med her!

Hvis du ikke allerede er medlem af Mission Afrikas Frivilligside på Facebook, så skal du overveje at blive det. Her kan du hente masser af inspiration til din butik!

Kære medarbejder i Genbrug: Kig lige med her!

Hvad kan man få for denne samling flintesten?

Hvordan har I julepyntet jeres vinduer? Læg gerne fotos op.

Er der nogle af jer, der ved, om dette her er et Holmegaard-glas?

Spørgsmålene er mange på Mission Afrika Genbrugs Frivilligside på Facebook. Og hver gang der lægges et spørgsmål op fra én butik, er der én fra en anden butik, der har et svar parat. Eller også svarer en af Mission Afrikas konsulenter.

I skrivende stund har Facebookgruppen 121 medlemmer, men der er plads til mange flere.

Derfor:

Arbejder du i Mission Afrika Genbrug, og har du også brug for et sted, hvor du kan få inspiration og svar på spørgsmål vedrørende vurderinger, vinduespynt og andet? Eller vil du bare kigge med? Så bliv medlem af Mission Afrika Genbrugs Frivilligside, som du kan finde her: https://www.facebook.com/groups/frivilligeimissionafrikagenbrug/

For nu at svare på det første spørgsmål i artiklen, så har vores vurderingsmand, Lars Torp, vurderet Fanøs flintestenssamling til cirka 750 kroner 😊. Billederne fra julepynten og vurderingen af glasset kan I se inde på Facebook-siden.

Vi ses på Facebook!

(Og TAK til alle jer, der deler ud af jeres erfaringer på siden – uden jer var den intet værd!)