fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kristent tv er kirke for kirkeløse

"SAT-7 PARS hjælper mig med at vokse i troen," skriver seer fra Afghanistan.

SAT-7 sender til op mod en halv milliard seere helt fra Marokko til Afghanistan. SAT-7 PARS er stationens farsi-sprogede kanal, som sender til Iran og Afghanistan, hvor kristne ikke har mulighed for at samles i et kristent fællesskab. Her bliver kanalen kirke for de kirkeløse.

Vokser i troen
En seer fortæller:

“Jeg er kristen, og det er omkring et år siden, jeg begyndte at vokse i troen ved at se programmerne fra SAT-7 PARS. Jeg har lyst til at fortælle jer kære på kanalen, at I er vores hæder, fordi I gør alt for at betjene os, når vi ikke kan gå i kirke,” siger seeren Toofan og fortsætter:

”Hver dag lærer jeg nye ting gennem programmerne på kanalen, og jeg er taknemlig for at I bruger så meget tid på os.”

Mission Afrika støtter
SAT-7 PARS er en af fire kanaler fra den kristne satellit-station SAT-7. De øvrige kanaler er SAT-7 TÜRK (tyrkisk), SAT-7 ARABIC og SAT-7 KIDS (arabisk).

Mission Afrika støtter SAT-7 og har sendt medarbejdere til SAT-7’s studier på Cypern. Det er herfra de farsi-sprogede programmer produceres.

Læs mere om SAT-7.

SAT-7 PARS sender til millioner af farsitalende i Iran, Afghanistan og Tadsjikistan. Ordet PARS på farsi henviser til persisk kultur.

Opmuntring og forbøn

Gennem kanalen kan farsitalende kristne både i og uden for Iran dele deres tro med åndelig søgende og opmuntre medtroende.

Seere opfordres til at ringe ind på kanalens live-shows for at deltage og modtage forbøn. Ud over at sende undervisningsprogrammer til farsitalende i Iran, Afghanistan og Tadsjikistan, sender SAT-7 PARS også til armenske og assyriske minoritetsgrupper i andre lande.

Støt SAT-7 nu