Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Margit bruger sine grønne fingre i Mission Afrika Genbrug

Da Margit Nielsen gik på efterløn, var hun slet ikke klar til at lægge sine færdigheder på hylden.

Livet som efterlønner anno 2017 er langtfra stillesiddende. Det kan Margit Nielsen skrive under på.

Da arbejdslivet stoppede, flyttede hun og manden, Erik Nielsen, til landsbyen Kolind på Djursland.

Med flytningen fra storbylivet og et mangeårigt job som blomsterdekoratør i Aarhus fulgte en række tanker om, hvad hun nu skulle bruge sin tid på.

Svaret blev Mission Afrika Genbrug!

I videoen kan du få en fornemmelse af de alsidige arbejdsopgaver, som Margit står med i Mission Afrika Genbrug.

Noget for dig?

I Mission Afrika Genbrug har vi brug for dig, der kan lide at arrangere og dekorere. Og dig, der kan bære en egetræs-skænk fra 1930. Vi har også brug for dig, der har erfaring med pressearbejde eller sociale medier. Og dig, der kan lede en stor flok medarbejdere.

Mission Afrika Genbrug bidrager i disse år til Mission Afrikas samlede overskud med næsten 10 millioner kroner. Det er utrolig flot! Og det kan kun lykkes, fordi vi har 2.210 frivillige, der hver dag knokler for at drive vores 74 butikker på bedste vis.

Skulle du få lyst til at bidrage med dine evner i genbrugsarbejdet, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak:

Kontakt hovedkontoret på telefon 86725050, eller kontakt en af vores genbrugskonsulenter: Line Baun/Villy Pedersen (område Nord), Claus Rosenbal Roed (område Syd) eller Erik Haunstrup-Clemmensen (område Øst).