Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Giv

Skole på SAT-7 KIDS

13 mill. børn i Mellem Østen er ude af skole.

Skole på SAT-7 KIDS

Kan vi hjælpe de nye generationer i Mellem Østen, som er uden skole? Det var et spørgsmål SAT-7 KIDS stillede sig selv, da de kunne se flygtninge strømmene fortsatte i høj grad. Ud af det spørgsmål kom ideen med skole på TV. Programmet kom til at hedde “My School” oversat “min skole”

Der er i dag 13 millioner børn i Mellemøsten, som ikke går i skole p.g.a konflikterne i området. Det er mange og tænk på, hvad det vil betyde for disse samfund. Disse børn er fremtiden for landene og skal udvikle landene. Der vil ikke blive udvikling, hvis ikke de får uddannelse, så det kan få katastrofale konsekvenser, for denne del af verden. I Mellem Østen er det hovedsageligt landene Syrien, Palestina, Libyen, Libanon, Tyrkiet, Jordan, Sudan og Yemen. Dette er alle lande SAT-7 sender til. I dette område er der mere end 8500 skoler ude af drift og nogle steder er der heller ikke lærere til rådighed.

“My School” startede for 2 år siden og i dag er der undervisning 1,5 time hver dag med fagene arabisk, matematik, engelsk og videnskab, som bliver transmitteret på fire klassetrin. Det skal udvides til 6 klassetrin, så det svarer til det engelske skolesystem for grundskolen.

I 2016 lavede SAT-7 en seer undersøgelse og den viste at 1,5 millioner ser dette program. På de seerreaktioner SAT-7 får kan vi se at der er alle aldre som følger undervisningen. Der er også voksne som skriver ind om at de lærer noget af undervisningen. I en del af disse lande er analfabetisme stadig et stort problem, så selv simpel undervisning vil have stor betydning for mange aldersgrupper. Den respons SAT-7 har fået indtil nu, har betydet at ideen med en kanal der tilbyder undervisning for alle aldersgrupper 24/7 er født. Så det er besluttet at starte en kanal med navnet SAT-7 ACADEMY i 2017.

Vil du være med til at bede for alle mennesker i Mellem Østen der har behov for uddannelse og om SAT-7 projektet må lykkes.