Mission Afrika ansætter grafiker på 10 timer om ugen

David Wanninger har været ansat 5 timer, men bliver nu sat op til 10 timer. Det skal give mulighed for Mission Afrikas grafiker Orla Møller at fokusere mere på formidlingsopgaver, da David kan påtage sig nogle af Orlas opgaver.

David er udlært mediegrafiker i 2005, og siden dengang har han arbejdet med en bred vifte af opgaver. Ved siden af er han ansat i DanskOase og har sit eget private firma. ”Jeg er nok det, man kalder generalist,” fortæller David, som har arbejdet med magasiner, tekstiltryk, digitalprint osv.

David fortæller, at han glæder sig til at være med på et team, hvor der bliver arbejdet for et større formål. ”Jeg er holdspiller og elsker at se, når vi sammen løfter Guds rige frem og op. Og så elsker jeg, at mine kreative evner, og hverdagstimerne, kan være med til at gøre det virkeligt. Det er mit kald, siden jeg var helt ung, at tjene Gud igennem mit arbejde, og grunden til, at jeg arbejder med grafik og design.”

Igennem frivilligt arbejde har David været i Uganda, som han har fået stor kærlighed til, og han glæder sig over at være en del af Mission Afrika, hvor der arbejdes i netop det område samt andre i Afrika. ”Jeg elsker, at vi kan være med til at støtte, opmuntre, lindre, udvikle, udveksle og selv lære lige der.”

Vi glæder os over at have fået David med i medarbejderflokken og få gavn af hans kreative evner.

For yderligere information kontakt venligst leder af Mission Afrika: Henrik Refshauge

Email: 

Telefon: 23 39 55 42