MISSION AFRIKA ANSÆTTER TO NYE MEDARBEJDERE

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har ansat to nye medarbejdere! Sara Dahlmann er ansat som relationsudvikler. Her skal hun have fokus på kontakt med kirker, foreninger og andet event- og projektsamarbejde. Derudover vil hun også komme til at arbejde med at søge fonde og andet relationsarbejde både internt i organisationen og udadtil. Sara har en baggrund som cand.mag i musik og engelsk, og hun har erfaring både som lærer, underviser, med administration, kirkeligt arbejde og skriftlig kommunikation.

”Jeg ser frem til at arbejde sammen med ansatte og frivillige, som brænder for at gøre en forskel, hvad enten det er i Afrika eller her. Det bliver spændende at blive klogere på, hvad det vil sige at være et dansk missionsselskab anno 2021. Jeg vil gerne være med til, at vi danske kristne opdager rigdommen i det globale kristne fællesskab, og at vi lader os udfordre og smitte af de styrker, som f.eks. afrikanske kristne har. Tidligere har jeg arbejdet meget med ledelse af frivillige i kirkeligt regi, med udlændinge i Aarhus og med skriftlig kommunikation – og mon ikke disse erfaringer kan komme i spil i Mission Afrika.”

Sofie Hvidbjerg Larsen er blevet ansat 25 timer som administrativ koordinator i en ny stilling i Mission Afrika Genbrug samt 12 timer som barselsvikar i fundraising. Sofie har været i praktik i Mission Afrika i foråret 2020 ifm. hendes professionsbachelor i offentlig administration, som hun nu er færdig med. Sofie skal sidde med administration og opbygning og strukturering af butikkerne i MAG. Derudover skal hun have fokus på at effektivisere datasystemer og andre fundraising opgaver.

Sofie fortæller: ”Jeg ser frem til at arbejde for et godt formål, som jeg personligt brænder meget for og ikke mindst gøre det sammen med nogen gode kollegaer. Jeg ser derfor frem til at finde min plads hos mission Afrika og udnytte min uddannelse på områder, hvor jeg bidrager til et større formål.”

Mission Afrika ser frem til arbejdet med de to nye medarbejdere. I øjeblikket søges der også en børne- og ungdomsnetværker til Mission Afrika Youth.