Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Frivillige sendt afsted til Uganda

Kristina Eskildsen og tre frivillige er netop landet i Uganda for at undersøge muligheder for samarbejde om undervisning og dyrkning af afgrøder.

Knap er Kristina Eskildsen ansat i Mission Afrika Youth, før hun er fløjet af sted til Uganda for at undersøge muligheder for samarbejde med Kamuzinda Farm i Uganda. Hun er sammen med tre frivillige: Jacob Weng, Camilla Hofmann og Heidi Weng.

– Vi skal være her indtil 1. februar for at undersøge mulighed for samarbejde og udsendelse af volontører, fortæller Kristima Eskildsen.

Kamuzinda Farm er et undervisnings- og landbrugsprojekt, hvor familier dygtiggøres til at klare sig selv ved at dyrke og sælge afgrøder mere udbytterigt.

Danske volontører har arbejdet på farmen i mange år gennem organisationen Afrika InTouch. Kontakten er nu overgået til Mission Afrikas ungdomsforening Mission Afrika Youth.

Farmen dyrker bananplanter og kaffe, og overskuddet går til at hjælpe nødlidende gennem den lokale kirke, fortæller Kristina Eskildsen:

– Farmen har været base for det arbejde der er blevet gjort lokalt med både hjælp til lokale skoler og kirkens nødhjælpsprogram med mad, huse og medicin til virkelig trængende.

Hvad kan Mission Afrikas volontører hjælpe til med?

– Volontører kan arbejde på skoler, hjælpe til på babyhjem, farmen og hvad de ellers har af interesser, ideer og evner, siger Kristina og konkluderer:

– Der er meget muligt at gøre brug af til gavn for lokalsamfundet i Kamuzinda, Uganda.

Støt Projekt 3046: Kamuzinda Farm – Uganda nu