fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

GENSYNSGLÆDE: Mission Afrikadag online

6. marts kl. 10-12 mødes vi online. Vi skulle alle mødes i Aalborg, men det er umuligt. Mange små inputs fra arbejdet ude og hjemme.

Under temaet “Gensynsglæde” holder vi Mission Afrika Dag for alle interesserede lørdag 6. marts kl. 10-12. Her bliver samfundssind til missionssind …. og omvendt.

Kom med i “smittefællesskabet”, og lad os rammes af den virus, der ikke er vaccine imod: Guds kærlighed og forsoning. Den positive virus præger resten af livet og gælder hele verden.

Henrik Engelbrekt Refshauge i Mali

Meld dig gerne til på Facebook.

Følg MA-dagen enten
på MAs Facebookside eller MAs YouTube-kanal.

Der kommer ikke lange foredrag, men et festfyrværkeri af mange kortere videoklip.

  • Vi vil blandt andet være nysgerrige på, hvordan vores partnere har det i denne tid.
  • Vi skal høre fra de frivillige i Danmark, Afrika og SAT-7.
  • Nyt fra vores udsendte i Cameroun og på Cypern.
  • Interview med et par store kirkelige bevægelser i Danmark.
  • Fortællende, sjove, konkurrerende, bevægende, andagtsfulde, musikalske indslag.

De to timer bliver bundet sammen af værterne Kristina Eskildsen fra Mission Afrika Youth og generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge. Vi sender fra Tyrstrup menighedshus i den historiske by Christiansfeld, hvor Ydre Missions Hus oprindeligt lå.


Søndag 30. maj mødes vi til Familiedag i Aalborg Valgmenighed til gudstjeneste om formiddagen, afrikansk frokost og sjove, lærerige indslag indtil kaffetid for hele familien.

Henrik Engelbrekt Refshauge
Generalsekretær

”I Mission Afrika kan jeg være katalysator for at mennesker kan tage imod Kristus i den kontekst og kultur, der er deres.”