fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Missionsorganisationer i fællesbøn mod ebola

Flere end 20 mennesker deltog, da Mission Afrika og Promissio inviterede til fællesbøn på Menighedsfakultetet

Missionsorganisationer i fællesbøn mod ebola

Ebolaepidemien i Vestafrika har nu krævet flere end 1.400 ofre.

På denne triste baggrund valgte Mission Afrika og Promissio i begyndelsen af august at invitere til et fælles forbønsarrangement i Aarhus.

Flere end 20 mennesker med hjerte for Liberia og Sierra Leone troppede op til arrangementet og fyldte det lille bedelokale på Menighedsfakultetet med bøn og sang.

“Der er allerede ni døde af ebola i vores partnerkirke i Sierra Leone. Desuden er man bange for, at der kan blive stor mangel på fødevarer, da distriktsgrænserne flere steder bliver lukkede af myndighederne i et forsøg på at standse smitten,” fortalte Carsten Bruhn-Lauritsen fra Mission Afrika i en lille situationsrapport til forsamlingen.

Finn Hougaard fra Promissio kunne yderligere berette, at sygehusene i Liberia i øjeblikket lukker ét efter ét på grund af smittefrygt.

“Jeg frygter, at det kan få dødstallene for blandt andre gravide og spædbørn til at stige,” sagde Finn blandt andet.

Efter de triste nyheder fra Promissio og Mission Afrikas partnerkirker blev der bedt for kirkeledere, sundhedspersonale, ebolaramte familier, myndigheder og hele situationen i små bønner ledt af generalsekretærerne, Frede Ruby Østergaard og Kristian Skovmose.

Tak til alle jer, der var med. Men også til jer, der beder med derhjemme. Der er brug for bøn!