fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mission Afrika Genbrug på årets sommerstævner

Mission Afrika Genbrug inviterer til en god handel på SommerOase og Hjallerup Bibelcamping.

Mission Afrika Genbrug på årets sommerstævner

Mission Afrika Genbrug opretter en mobil genbrugsbutik til glæde for alle deltagerne på Sommeroase og Hjallerup bibelcamping.

– Vi tager et rigtigt lækkert udvalg af varer med, fortæller leder Bente Mikkelsen Pahus, der glæder sig til at gøre en god handel med deltagerne til gavn for Afrikas fattige.

Mission Afrika Genbrug vil være til stede hele ugen på SommerOase i Horsens den 16. – 22. juli, og på Hjallerup Bibelcamping den 28. juli – 4. august.

Åbent hele ugen
På SommerOase kan deltagerne finde den mobile genbrugsbutik på pladsen ved det store telt. Butikken er åben hele ugen. Desuden er Mission Afrika Genbrug vært for et festligt børnearrangement hver dag kl. 15.15 – 16. Arrangementet sætter fokus på ydre mission.

– Medbring gerne ting til genbrugsbutikken på Sommeroase. Brugt tøj i pæn stand og nyvasket, ting og sager, køkkenting, endda småmøbler, fortæller Bente Mikkelsen Pahus.

Indlevering kan ske ved Mission Afrika Genbrugs telt søndag den 15. juli mellem kl. 13 og17 eller i løbet af ugen.

På Hjallerup Bibelcamping er butikken åben onsdag den 1. august, hvor der er fælles markedsdag. Resten af ugen er Mission Afrika Genbrug tilstede med en stand og forskellige kreative workshops.

Fire fantastiske formål
– Vi er passionerede omkring alt, hvad vi sælger i vores butikker, og omkring den forskel vores forretning gør. Kom og mød os i sommerlandet, gør en god handel og få en snak om mission blandt verdens allerfattigste, siger Bente Mikkelsen Pahus og slår fast, at genbrugsarbejdet tjener mere flere ”fantastiske formål”:

Tingene bliver genanvendt til gavn for miljøet og klimaet. Folk får mulighed for at købe gode ting til få penge. Butikkerne er gode, stærke og meningsfulde fællesskaber for alle de frivillige. Og sidst – men ikke mindst – så går overskuddet fra arbejdet til rigtig gode formål ude i verden!